Tuesday, July 23, 2019

Buat minyak wangi sendiri! Bauan lebih personal dan unik dengan VIVACEE!



Assalamualaikum...

Haaa bukan main busy lagi ya semua.. Walaupun raya dah habis, tetap dapat jemputan ke rumah-rumah terbuka. Amboii beraya lebih sebulan ya nampaknya? Memandangkan semua masih dalam mood nak saling berkunjungan, memenuhi undangan jamuan dan sebagainya, haaa mestilah nak tampil wangi-wangi dan yakin kan kan kannn???? Tapi nak sesuatu yang MAMPU MILIK dan juga bauan yang UNIK !!



Sekarang ni dah mudah sangat-sangat sebab kita boleh customized perfume kita sendiri secara online! Dah siap je, siap boleh print nama pada botol, lepas tu tunggu parcel sampai depan rumah!! Haaa seronok sangat dapat pilih sendiri elemen-elemen kegemaran untuk dijadikan perfume! Bertambah yakin dan seronok nak keluar nanti. Mesti orang tertanya-tanya, perfume apa tu? Hehee.. Korang pun boleh ! Jom Nisa tunjukkan cara bagaimana nak customize perfume di laman web https://vivacee.co/.




Okay langkah pertama, anda hanya perlu ke laman web https://vivacee.co/ dan 
klik pada "CUSTOMIZE IT".




Klik "START MY JOURNEY" untuk memulakan proses customize minyak wangi anda!




Pilih sama ada anda ingin mencipta bauan MASCULINE atau aroma FEMININE.




Kemudian pilih waktu yang anda prefer. Contoh, anda nak create perfume yang sesuai untuk dipakai diwaktu siang atau malam, atau jenis wangian yang boleh diguna untuk sepanjang hari. Kalau jenis suka pakai wangian di siang hari, pergi kerja ke pergi meeting ke.. pilih DAY. Kalau Nisa, Nisa pilih NIGHT. Memang suka perfume yang khas untuk aktviti bersosial dengan kawan kawan di waktu malam!




Kemudian pilih pula jenis ACTIVITIES. Anda nak pakai perfume ni ketika bila ? Nak pakai waktu bekerja ke, waktu bertemu dengan orang ke, waktu keluar beriadah ke...




Pilih MOODS yang anda prefer daripada keempat-empat pilihan di laman seterusnya ini.




Anda sukakan aktiviti luar ? Anda seorang yang minimalis? Atau, gadis atau jejaka urban ? Haa pilih je mana satu personaliti anda! 




Baiklah, langkah seterusnya, pilih elemen elemen wangian yang anda nak. Jika anda move cursor pada setiap gambar, akan keluar dia punya explaination, jadi lebih mudah nak pilih elemen apa yang sesuai untuk wangian anda!




Dah nak siappp perfume anda! Lakukan confirmation lagi sekali berkenaan personaliti yang paling tepat untuk hasil wangian yang lebih meletop!!




Last step... tahukah anda, anda boleh letak NAMA pada botol perfume ni? Haa bertambah-tambah istimewa dan unik lah botol perfume anda nanti! Kalau anda customize kan perfume ini untuk orang (nak bagi surprise ke kan), boleh letak nama beliau! Siap dengan CUSTOMIZE MESSAGE lagi. Boleh la buat ucapan ringkas untuk diri sendiri atau untuk yang tersayang.




Selepas pembayaran dibuat, anda hanya perlu tunggu wangian anda siap dan sampai di hadapan pintu rumah! Mudah sangat!! Tak lama mana pun nak siapkan sebotol perfume! Bertambah best bila wangian tu kita customize sendiri ikut personaliti, gaya, dan kegemaran masing-masing! Bau pun tak sama dengan orang lain! Haaa best kan??




KENAPA ANDA JUGA PERLU CUBA CUSTOMIZE PERFUME DI VIVACEE?


WANGIAN UNIK
Kadang kala, kalau pergi kedai wangian.. susah nak jumpa yang betul-betul kita berkenan, kalau dah berkenan mahal sangat pula! Jadi, bila kita customize perfume, kita sendiri yang decide macam mana bau perfume tu nanti.

HARGA BERPATUTAN
Perfume yang kita suka di shopping mall tu mesti mahal... nak yang botol besar, bertambah mahal harganya!! Di Vivacee, harga wangian bermula dengan RM159 sahaja!!!

SESUAI DIJADIKAN HADIAH
Tak tahu nak bagi perfume macam mana pada teman istimewa atau insan tersayang ? Haaa customize perfume di laman web Vivacee, kemudian boleh letak nama penerima dan mesej untuk si dia! Nak customize untuk diri sendiri pun boleh je!





Jangan lupa ramai-ramai ke laman web https://vivacee.co/ untuk customize perfume masing-masing yaa.. atau pun hari ulang tahun atau harijadi insan istimewa makin hampir.. haa inilah saat yang tepat untuk anda customize perfume !


LAMAN WEB : https://vivacee.co/
INSTAGRAM : @vivacee_scents
FACEBOOK PAGE : VivacĂ©e



NISA KAY.



12 comments:

  1. Wow!!!!!!!!!!!!!!! Best nyer dapat custom made perfume sendiri. Packaging dia pun cantik pulak tu. Nanti nak cuba la. Thank you for sharing Nisa. Have a good day dear.

    ReplyDelete
  2. Indeed. Confidence is sexy. Love the packaging and the price. I guess I've just found the perfect gift for my bff as her birthday is approaching. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  3. wow.. best la bagi penggemar wangian ni kan..
    beli perfume siap ada nama sendiri.
    Memang exclusive tu..
    Nak-nak penggemar wangian ni, akan simpan botol-botol perfume yang dah habis guna kan..

    ReplyDelete
  4. WOW BUAT WANGIAN SENDIRI DALAM WEB JER SEKARANG NI TAK PERLU PERGI KEDAI HEHEHE MENARIK LAH KITA PUN SUKA NAK JUGA BUAT MINYAK WANGI YANG KENA DENGAN TUBUH KITA...

    ReplyDelete
  5. Menarik sangat! Pernah dengaar jugak servis mcm ni, dkt luar negara tapi bukan minyak wangi,shampoo. Sangat inovatif, senanglah nak customize bau yg kita nak.

    ReplyDelete
  6. Uiksss bagus la ni nisa! Leh wat wangian sendiri lagi..ekekek nak try la lagi pun harga berpatutan

    ReplyDelete
  7. wow, first time tahu nama brand perfume ni. baguslah idea buat perfume sendiri siap boleh letak nama dan mesej. sangat sesuai untuk hadiahkan pada diri sendiri dan orang lain.

    ReplyDelete
  8. terpikatnya nak buat perfume sendiri ! yelah, disamping nak wangi nak juga satu signature wangian tu. thankyou untuk info ni.

    ReplyDelete
  9. Wah. 1st time baca ni.
    Kat botol ada nama. Prsonalize gitu.
    Yes. Jadikan hadiah is perfect ekk.
    Penerima akan rasa happy sgt.

    ReplyDelete
  10. Wah nama dia wow sangat tau VIVACEE. Best la kalau boleh customize kan. Kalau nak buat hadiah ni memang special sangat la ni kan. segalanya dari hati. ah gituuu.

    ReplyDelete
  11. Serius best gila boleh customize perfume ikut citarasa sendiri. Walaupun tak dapat bau tapi memang dah tunjuk very detail ikut preferance kita. Boleh try ni nanti.Thanks nisa for sharing this... Teruja betul.hehehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay