Friday, April 27, 2018

Kekal bertenaga, sihat dan cantik dengan SISTA STARDUST !!!




Assalamualaikum..


Banyak sebenarnya nak update dekat blog ni. Masa je tidak mengizinkan lantaran ada masalah kesihatan, banyak travel dan banyak meeting Nisa kena lunaskan terlebih dahulu. Tapi memandangkan Nisa ke hulu ke hilir kemain sibuknya Ya Allah.. maka kita perlukan makanan tambahan untuk pastikan badan sentiasa bertenaga, di samping dapat menjaga dalaman dan luaran sekali. Ecewahhh!!!

Read More»

Monday, April 23, 2018

Ini 12 gadis yang merebut gelaran Juara PWM 2018 !




Assalamualaikum..



Hai semua !!! Haaa hari tu Nisa ada update mengenai Pencarian Wanita Melayu 2018 kann ?? Setelah sesi ujibakat dan pusingan saringan dijalankan.. Kini daripada beratus yang datang, 12 gadis bertuah telah terpilih untuk ke pertandingan akhir dan merebut gelaran Juara PWM2018 ! Jom ! Berkenalan dengan mereka dan lihat apa aktiviti yang mereka perlu lakukan sepanjang pertandingan berlangsung sebelum tiba hari untuk pentas akhir.

Read More»

Thursday, April 5, 2018

Pencarian Wanita Melayu 2018 (PWM2018) Kembali !! Jom ramai-ramai sertainya !




Hai semuaaa !!

Rindunya nak update blog ! Sebenarnya entry ini telah Nisa karang beberapa hari lepas namun di atas kesilapan teknikal, entry ini tidak muncul di blog ini seperti yang sepatutnya dan Nisa terpaksa menulis semua dari awal hingga ke akhir ! Allahu.. sesungguhnya tiada ujian dari-Nya yang kita tidak mampu hadapi. Tak mengapalah kan. Haa kepada gadis-gadis melayu di luar sana, ada berita baik untuk anda !

Read More»

Copyright © Nisa Kay