Saturday, March 17, 2018

Siri Realiti Kehidupan NUR SAJAT di tonton dan single terbaharu beliau !



Assalamualaikum semua...

Wahhh nampak nama NUR SAJAT dekat tajuk, laju je korang klik blog post ni kan ??? Kalau nak tahu, dua hari yang lalu telah berlangsungnya majlis pelancaran siri realiti kehidupan usahawan terkenal Nur Sajat dan juga beliau melancarkan single terbaharu beliau!!

Read More»

Thursday, March 8, 2018

WARDAH BEAUTY Brunch with Dewi Sandra



Assalamualaikum...

Sebenarnya acara ini dah berlangsung beberapa minggu yang lalu. Memandangkan sejak dua menjak ni Nisa sedikit berkelapangan, jadi Nisa korek kembali album gambar dalam hard disk dan tengok mana yang Nisa masih boleh kongsikan dengan kalian. Baca tajuk pun dah tahu this was an exciting session, because I was going to meet someone I like so much since my schoold days !!


Read More»

Sunday, March 4, 2018

SAMYEANG SHOWDOWN oleh Domino's Pizza ! Pizza berperisa Korea kini melanda Malaysia !


Shamsul Amree, Senior General Manager, Operations, Domino’s Pizza Malaysia and Singapore and Linda Hassan, General Manager, Marketing, Domino's Pizza Malaysia and Singapore showcasing Domino's Pizza's latest Samyeang Pizzas layered with uniquely developed Samyeang sauce.

Assalamualaikum...

Lebih kurang seminggu yang lalu Domino's Malaysia telah melancarkan rangkaian produk yang berasaskan perisa popular dari Korea iaitu PIZZA SAMYEANG yang terdiri daripada 3 pizza berperisa Samyeang : Piza Tuna Samyeang, Piza Ayam Samyeang dan Piza Daging Samyeang. Melengkapi trio pizza berperisa samyeang ini ialah kepak ayam yang sangat diminati ramai iaitu Kepak Ayam-haseyo.

Read More»

SURF THIS LOVE - Filem berkenaan surfing PERTAMA di Malaysia !



Assalamualaikum...

Wahhh busy betul Nisa ni ke sana sini sampai lupa nak update mengenai sebuah filem tempatan yang Nisa sempat tonton baru-baru ini. Terima kasih pihak filem SURF THIS LOVE sebab sudi jemput Nisa datang ke majlis Malam Gala untuk tayangan filem ini. Excited jugak sebab hello, first movie berkaitan surfing di Malaysia kot ?

Read More»

Copyright © Nisa Kay