Tuesday, October 24, 2017

HUDA BEAUTY #FauxFilter Foundation - pilih kod yang tepat untuk kulit wajah anda !




Assalamualaikum..


Wah wah wah makin hangat dunia mekap zaman sekarang ni kan ? Banyak kemunculan beberapa jenama high-end terbaru di pasaran.. jenama yang sedia ada tak kurang hebatnya menghasilkan produk baru.. malah produk so-called inspired, atau dalam bahasa kita "fake makeup" pun turut menggegarkan industri kosmetik gitu. Tapi hari ni nak cakap pasal produk terbaru di pasaran iaitu HUDA BEAUTY #FauxFilter Foundation.


Read More»

Sunday, October 22, 2017

ANUGERAH PLANET MUZIK 2017



Assalamualaikum...


Walaupun blog nampak macam sendu syahdu je kan.. tapi sebenarnya lately Nisa sempat juga menghadiri beberapa event. Antara kenangan bermakna dalam hidup Nisa ialah Nisa berkesempatan menghadiri acara berprestij iaitu Anugerah Planet Muzik 2017 yang berlangsung di Singapura ! Alhamdulillah terima kasih sahabat Sufi Rashid kerana sudi menjemput Nisa.


Read More»

Saturday, October 21, 2017

Malam Gala Filem DUBAI MY LOVE



Assalamualaikum...

Rasanya dah lama jugak tak luang masa untuk menghadiri majlis tayangan perdana atau malam gala bagi mana-mana filem. Sebabnya ? Muka tengah break out teruk dan perasaan ada sedikit down dengan banyak perkara. So Nisa terpaksa tolak banyak undangan. I do feel really bad about it. But I'm coming back.. gitu...

Read More»

Tuesday, October 10, 2017

Gegar Vaganza kembali ! Siapa peserta kegemaran anda?




Assalamualaikum..


Dalam sedar tak sedar, AF Megastar dah pun memasuk pusingan separuh akhir.. lepas tu final.. lepas tu tamat sudah drama Akademi Fantasia. Macam macam hal huhuu.. Lepas AF Megastar melabuhkan tirai, Gegar Vaganza pula akan mengambil alih spotlight. Ternyata ini pertandingan yang ramai nantikan kerana membariskan artis popular yang sudah lama menyepi. Jom kita ikuti peserta-peserta Gegar Vaganza 2017.


Read More»

Friday, October 6, 2017

HONEST



Assalamualaikum...



This blog has been more than just a place for me to share about events, tv shows, or products.. But a place where I always come back to whenever I feel down, or when I want to reminiscing the good old days.. So from now on, I will write more about my feelings, my appreciation towards people I care about. Because why ? 'Cause I'm sucks at showing people appreciation they deserve.


Read More»

Copyright © Nisa Kay