Monday, September 25, 2017

Konsert AF Megastar Minggu Kedua : 24 September 2017




Assalamualaikum..

Iyaa minggu berganti minggu. Rasa macam baru je weekend, ni dah weekend semula.. dah nak habis dah pun ! Haa macam biasa hari Ahad alhamdulillah dapat rezeki tiket menonton konsert AF Megastar secara langsung di Shah Alam. Baiklah.. minggu untuk para bintang berentap sudah masuh minggu kedua. Dan jika minggu lalu tema adalah "tribute" kepada pelajar AF lain, minggu ini temanya ROCKKKKK !

Read More»

Friday, September 22, 2017

Tanda-tanda "he's not the one"


Sekadar gambar hiasan.

Assalamualaikum...

Hmmm nampaknya ramai juga yang suka entry sebegini ya ? Nisa tahu banyak je artikel dari laman-laman web lain yang berkongsi mengenai tanda-tanda sebegini dan Nisa akui Nisa ada je banyak baca haha.. Jadi ada satu website ni dia kongsi points yang Nisa rasa boleh relate jugak dengan pengalaman diri ini ececehhhhhh... Jadi Nisa nak translate, tambah points yang berkaitan dengan Nisa dan juga re-phrase ayat tu supaya lebih ramai faham.

Read More»

Tuesday, September 19, 2017

Pengalaman mengacara Khabar Haji 2017 secara langsung di Astro Oasis




Assalamualaikum, salam sejahtera....


Syukur syukur syukur. Tiada perasaan lain yang terlahirn dari hari apabila Nisa dihubungi semula oleh produser Pesona Muslimah (Astro Oasis) untuk menghadiri ujibakat tertutup di Astro. Pada mulanya Nisa tak tahu tentang rancangan ini. Beberapa hari sebelum ujibakat, Nisa diberitahu ujibakat ini untuk mencari co-host untuk rancangan Khabar Haji 2017.

Read More»

Monday, September 18, 2017

Konsert AF Megastar Minggu Pertama : 17 September 2017




Assalamualaikum...

Yeahhh Nisa Kay kembali memanaskan enjin dalam penulisan di blog ya. Rindu yang teramat sangat nak menitipkan kata-kata di blog Nisa ni. Masakan blog yang sudah wujud sejak hampir 10 tahun lalu berkubur begitu saja kan ? Takde apa sangat nak share sebenarnya sebab Nisa dah slow down dalam blogging selama beberapa bulan ni. Job dengan blog pun dah tunggang langgang. InshaAllah I'll try to get myself together quickly!


Read More»

Copyright © Nisa Kay