Tuesday, August 1, 2017

Bawa lebih dari satu lipstick bila keluar !




Assalamualaikum...


Hai gurllss.. hari ini seronok sikit nak menaip sebab Nisa akan menulis mengenai perkara yang most girls suka iaitu barang mekappp !!! Nisa macam lost sikit nak mula dari mana ni. Haha okay macam ni lah. Ada masa kita selalu keluar sampai malam, or dalam sehari tu ada dua event atau dua hal yang perlu kita laksanakan. Tapi takkan nak nampak sama je kan ? Mesti nak nampak lain sikit. Makanya, ini antara tips yang mudah la kot bagi semua ? Hehee..


Read More»

Copyright © Nisa Kay