Monday, June 19, 2017

Buffet Ramadhan Murah : Felda DSaji di Red Carpet Avenue, The Strand Kota Damansara





Assalamualaikum..


Apalah Nisa ni haaa... busy cemana entah, dah tinggal berapa hari je lagi nak berpuasa, baru terhegeh-hegeh nak kongsi dengan pembaca semua kat mana buffet Ramadhan murah dan sedap. Haha.. Maafkan Nisa ! Busy sangat lahai... tak terbukak laman web blog ni tau ! Okay baiklah.. Nisa faham bila dah makin nak hujung Ramadhan ni, ramai yang memilih untuk berbuka di luar sebab lebih mudah dan sibuk pula dengan persiapan raya kan. Jadi, Nisa nak kongsikan buffet Ramadhan yang anda boleh pergi dengan keluarga dan rakan-rakan anda !


Read More»

Friday, June 9, 2017

Shopping Raya di Laman Web ALTHEA KOREA !




Assalamualaikum !!


Hai uolsss kaki kaki shopping dan pencinta kosmetik jenama Korea sekaliannnn.... Nisa datang lagi untuk menggegarkan jiwa dan perasaan anda semua hahahha !! Tataplah gambar di atas, di mana satu ketika dulu Nisa pernah kongsikan mengenai laman web yang super best ni ! Laman web ALTHEA KOREA menyediakan banyak produk jenama Korea yang semestinya authentic dan di pos terus dari sana ! Nak tahu macam mana nak shopping dengan laman web ni boleh baca blogpost Nisa yang ini. Baiklah.. jadi apa yang terbaru dari Althea Korea ???

Read More»

Copyright © Nisa Kay