Friday, May 26, 2017

Mari berzumba beramai-ramai! Watsons Move Your Body Zumba 2017 kini kembali!






Assalamualaikum...


Wahhh nampaknya zaman sekarang ni working out menjadi satu trend, di mana Nisa rasa sangatlah bagus sebab kita mementingkan jugak gaya hidup sihat ! Walaupun ramai di antara kita yang sering menggunakan alasan "sibuk bekerja" , "banyak komitmen" dan lain-lain untuk mengelak dari bersenam, tapi ramai rupanya dalam kalangan kita ni yang minat bersenam. Tak kisahlah sekali sekala ke, kerap ke.. janji kita start somewhere kan ? 


ZUMBA jugak salah satu cabang senaman yang kian popular di negara kita. Kalau dulu kita selalu jogging sahaja, bersenam di gym atau buat sesi senam aerobik je kan.. sekarang ni makin ramai meminati zumba. Jadi apa itu zumba ?? Zumba merupakan program kecergasan aerobik yang menampilkan pergerakan yang diinspirasikan dari bermacam gerak tari Amerika Latin dan biasanya menggunakan muzik yang juga berasal dari sana.


Read More»

Thursday, May 18, 2017

Nikmati pencuci mulut waffle istimewa resepi dari Belgium di WAFFLEMEISTER!





Assalamualaikum...


Teruja dan ceria je rasa hidup ini dikala melangkah masuk ke restoran pencuci mulut yang terletak di Bangsar ni, sebab hidung dengan serta merta menangkap aroma harum dan menyelerakan waffle di sini. Nisa dan rakan-rakan blogger pakat-pakat duk makan waffle di WAFFLEMEISTER Bangsar sekitar seminggu dua yang lalu. Memang meriah kejap la bila dah berkumpul ramai-ramai ni kann.. Tapi bertambah gamat suasana di kala menu waffle pilihan kami mula dihidang...

Read More»

Thursday, May 4, 2017

VIDEO | Sweet Pinkish Look Makeup Tutorial



Assalamualaikum...

Lama sungguh rasanya tak update blog atau YouTube Nisa tidak ber-update dengan video mekap terbaru. Sebenarnya Nisa ada je shoot video-video mengenai produk kecantikan dan sebagainya. Tapi MASA tu yang tak ada ! Sungguh masa mencemburui Nisa, sering ke hulu ke hilir sampai rasa susah sangat nak spend time depan laptop untuk edit video ! Tapi istimewa kali ni, Nisa ada video tutorial mekap terbaruuuu...

Read More»

Copyright © Nisa Kay