Thursday, May 18, 2017

Nikmati pencuci mulut waffle istimewa resepi dari Belgium di WAFFLEMEISTER!





Assalamualaikum...


Teruja dan ceria je rasa hidup ini dikala melangkah masuk ke restoran pencuci mulut yang terletak di Bangsar ni, sebab hidung dengan serta merta menangkap aroma harum dan menyelerakan waffle di sini. Nisa dan rakan-rakan blogger pakat-pakat duk makan waffle di WAFFLEMEISTER Bangsar sekitar seminggu dua yang lalu. Memang meriah kejap la bila dah berkumpul ramai-ramai ni kann.. Tapi bertambah gamat suasana di kala menu waffle pilihan kami mula dihidang...

Thursday, May 4, 2017

VIDEO | Sweet Pinkish Look Makeup Tutorial



Assalamualaikum...

Lama sungguh rasanya tak update blog atau YouTube Nisa tidak ber-update dengan video mekap terbaru. Sebenarnya Nisa ada je shoot video-video mengenai produk kecantikan dan sebagainya. Tapi MASA tu yang tak ada ! Sungguh masa mencemburui Nisa, sering ke hulu ke hilir sampai rasa susah sangat nak spend time depan laptop untuk edit video ! Tapi istimewa kali ni, Nisa ada video tutorial mekap terbaruuuu...