Tuesday, October 11, 2016

Baju sejuk mampu milik dan berkualiti dari KakakSalji !




Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Apa khabar semua pembaca ? Haa sebenarnya Nisa dapat banyak jugak soalan di laman-laman sosial media, "Eh lawanya jaket ! Beli mana...??" Ada jugak yang bertanya..., "Comey sunggoh la baju sejuk mu, beli mano tuh?" Haa kalau ikutkan hati takmau share ! Biar Nisa sorang je pakai winter coat comey ni. Kekekee okay gurau ! Jangan kecam okay..


Nisa rasa ramai je di antara kita yang nak bercuti ke luar negara bila tiba musim luruh (sesetengah negara dah sangat sejuk bila musim luruh) dan juga musim salji.. TAPI TAPI TAPIIII Tak tahu nak beli kat mana baju sejuk yang berpatutan ! Nak pergi kedai dalam mall tu mak aih ratusan ringgit harganya.. Ada yang murah, takde saiz atau takde berkenan kat hati pulak. Soo.. nak beli kat mana ni????




Kalau nak tahu.. jaket stylo mylo ni Nisa dapatkan dari instagram KAKAK SALJI !!!



DESIGN MENARIK

Kalau nak tahu.. Nisa sebenarnya pernah dahulu usha instagram @kakaksalji sebelum ke Barcelona awal tahun hari tu.. Sebab masa tu Barcelona tengah sejuk lagi, so Nisa takde jaket yang sesuai. Tapi silap Nisa jugak, last minute nak beli, stok pula takda. Nak tunggu pre-order memang tak sempat.

Tapi apa yang buat Nisa tertarik dekat instagram @kakaksalji ni ialah mereka mempunya jaket musim sejuk yang sangat stylo ! Bukan macam jaket nak panjat gunung. Hahaha.. Takde lah nanti beli jaket serupa macam pinjam jaket abah kau zaman 70-an ! Haa pendek kata, design jaket yang ada di instagram @kakaksalji ni memang up-to-date !




CUTTING NGAM !!

Haa ini bab paling Nisa suka.. Sebab apa ? Sebab jaket tu macam cantik je kat badan. Cutting lawa.. Tak menggeleber. Kalau menggeleber nanti angin sejuk masuk, terketar-ketar la jawabnya.. Bila pakai pun ngam, cun.. haa jadi stylo pulak ! Haha siapa kata nak berjalan susah nak bergaya ? Kena pandai pilih winter coat apa nak bawak, baju apa nak bawak.



MATERIAL BERKUALITI

Ramai orang fikir kalau kita beli murah dan menerusi online, mesti kualiti tak cantik.. Nanti tak puas hati sebab tak dapat pegang material lah apa lah.. jangan risau semuaa !! @kakaksalji takkan lah nak jual produk tak bagus kan ? Material yang Nisa pakai ni woolen coat. Sangat selesa ! Tebal okayyy ! Masa Nisa ke Jepun minggu lalu musim angin kuat dan hujan-hujan. Selesa sangat pakai woolen coat ni, warm je rasa.. Nak lagi testimoni ? Silalah follow instagram @kakaksalji  okay !





PELBAGAI PILIHAN UNTUK SEMUA !

Okay dekat instagram @kakaksalji ni bukan saja ada jual winter coat (yang juga sesuai untuk dipakai ketika musim luruh).. tapi ada jual muffler, alaa yang lilit kat leher tu la heheh... Gloves pelbagai design pun ada ! Boleh rambang mata lah memilihnya ! Harga pun sangat berpatutan ! Kalau tak percaya boleh ke instagram @kakaksalji sekarang !


Bukan itu sahaja, di instagram @kakaksalji korang boleh tengok pakaian musim sejuk turut terdapat untuk LELAKI, WANITA dan KANAK-KANAK ! Haa mudah je, beli sekaligus la untuk keluarga ! Boleh sedondon haha... 




Jangan lupa follow  instagram @kakaksalji ye... ! Confirm tak menyesal.. Yang nak travel tu pun buatlah persediaan awal, sila lah order awal-awal untuk mengelakkan kekecewaan saat akhir yang mana nanti sapa pun takleh tolong okay. 



Follow :



NISA KAY.