Friday, June 17, 2016

VIDEO | Idea mekap untuk pagi raya ? Jom mekap dengan CHRISZEN !



Assalamualaikum...





Haaa semua duk kalut nak raya kan... baju raya cantik-cantik.. kasut raya fuhh kemain meriahh.. tu belum kira tudung raya fuhh sekali dia flip, boleh terbang orang kiri kanan ! Hahah... Tapi apa kata kita lengkap kan pakaian serba serbi baru tu dengan look yang very easy to do, soft and not too strong. Ye lah kalau duk buat bold look di pagi raya kang, ada pakcik makcik terpengsan masa nak salam haha !!


Syukur alhamdulillah kali ini Nisa kolaborasi pula dengan jenama kosmetik yang tidak asing lagi di Malaysia iaitu CHRISZEN ! Haa seronok tau bila dapat parcel produk CHRISZEN nii.. Dah macam-macam yang terlintas di fikiran Nisa nii.. Selamat menonton ya !






Baiklah.. seperti yang dijanjikan, berikut merupakan Senarai produk CHRISZEN yang Nisa dah gunakan.. as for other items yang Nisa tak nyatakan di sini, you guys boleh guna any makeup item yang you guys ada untuk lengkapkan look ni okay..




High Definition Foundation

Mengandungi L-Glutathione dan Collagen. SPF 50PA+++
Kod yang Nisa gunakan : MC02 Medium Beige
Harga : RM69.00 (SM) & RM72.00 (SS)




Brightening / Matte Finish, Oil Control
Kod yang Nisa gunakan : No 1 Light Beige
Harga : RM29.90 (SM) & RM32.90 (SS)




Easy to Draw and Blend, Long Lasting
Very natural colour
Kod yang Nisa gunakan : 02 Coffee
Harga :  RM17.90 (SM) & RM19.90 (SS)




Very easy to manouver and easy to draw your desired line !
Very black and colour long lasting.
Harga : RM17.90 (SM) & RM19.90 (SS)




Long lasting, Matte Finish
Comes with sponge tip to help spread the lip colour
Kod yang Nisa gunakan : No 1 Tangy Tangerine
Harga : RM39.90 (SM) & RM42.90 (SS)






Haaa... berpatutan sangat lahh produk CHRISZEN ni ! Haa semua mampu beli, beli sikit-sikit pun boleh.. And yang paling Nisa suka, eyeliner dia.. sesuai untuk semua.. lebih-lebih lagi beginner.. sebab senang nak lukis, senang nak guna. Warna pun pekat dan tahan lama.. Harga? Murah ngat dah tu aihhh...

Haaa kalau berhabis baju, kasut dan tudung.. apa salahnya dapatkan produk CHRISZEN ni untuk menyerikan wajah di pagi raya, di hari kemenangan, di hari bahagia berkumpul sanak saudara.. Nak bergambar pun konfiden dan gambar pun lawa.. Wahh gitu sekali ! Hehehe.. Nak beli mana barang-barang di atas? Just klik nama-nama produk di atas yaa.




Jangan lupa.. like fanpage CHRISZEN, check out their website and follow their instagram !

CHRISZEN FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/chriszenofficialpage

CHRISZEN WEBSITE : http://www.chriszen.com/

CHSRIZEN INSTAGRAM : https://www.instagram.com/chriszen_official/







2 comments :

AinAthirah Anuar said...

Kita dah tgok masa hri first sis nisa upload dkt youtube hehe. suka suka ><

Mommy Muhaimin said...

Baru tau yang chriszen ada banyak produk selain daripada yang tempek kat muka tu. Diari Mommy Muhaimin