Sunday, April 24, 2016

VIDEO | Sekitar acara bersama innisfree dan membeli-belah di innisfree Sunway Pyramid




Assalamualaikum...


Bukan duta.

Haaa tempoh hari Nisa ada update mengenai innisfree The Green Tea Seed Serum Global Pop-Up Store yang berlangsung di Pavilion KL. Selain pop-up store tu, ada juga aktiviti menarik bersempena Earth Day. Haa ada yang pergi tak ? Cer kongsi sikit apa korang dapat hehe... Nisa tak sempat nak pergi yang Earth Day tu sebabnya tak sihat sangat hari tu.. Okay di bawah ni ada sikit video sekitar acara pop-up store hari tu... Enjoy !







Oh yee kalau nak tahu, bersempena acara tersebut juga Nisa ada menerima voucher produk innisfree bernilai RM500. Alhamdulillah.. seronok sangat tau ! Maka rezeki dari Allah ni hendak Nisa share kan dengan kawan-kawan. Nak share dengan adik, dia jenis tak pakai skincare pulak. Kosmetik jauh sekalii...


Jadi Nisa ada tweet, tanya sesiapa nak ikut shopping tak. Maka ada kawan yang respon ! Hehehe kawan yang istimewa itu ialah rakan blogger dari blog MEKONIE.COM ! Hehe kesayangan saya niii.... Tak sangka jugak dalam rezeki yang Nisa terima, ada bahagian dia.. Hehe.. Nisa memang dah niat nak buat vlog masa shopping dan nak orang tolong rakam video. So sebagai reward, Nisa akan belanja shopping sekali. Hehe maka, ada lah sikit videoo. hehehe jemput tengok ya..






Alhamdulillah we had a great time shopping at innisfree (outlet Sunway Pyramid). Mulanya macam konon tak tahu nak beli apa.. Bila dah belek satu persatu, banyak jugak produk yang menarik perhatian gituuu hahaha. Alhamdulillah makin banyak pilihan produk kat innisfree ni. Hehehe..





Auwww thank you sayanggg Mek Onie comey dari blog MEKONIE.COM sebab sudi tolong rakam video sikit-sikit untuk vlog kiteee.. Yang pembaca blog semua, jemput tonton video Nisa ye.. Hehee kalau bukak channel YouTube Nisa, kat situ banyak lagi video lain.. Hehehe..





Sekali lagi, thanks Onie sayang yeee... Hope lepas ni kerap sikit jumpa sayang saya ni. Rindu nye lahaiii susah nak jumpa akak busy ni Hehehe.. Kawan-kawan blogger lain pun, harap dapat spend masa sama-sama lagii !


Oh ya.. sekarang ni Nisa makin aktif buat video YouTube jugakk.. Alhamdulilah, I'm trying to get things back together.. I used to post lots of shawl tutorial video back then. Maybe Nisa akan re-create semula video-video tutorial Nisa dulu. Rakam pakai DSLR, better lighting better equipments.. Yeah maybe la kan? InshaAllah kalau ada masa.. Sebabnya, sekarang ni pun dah banyak material tunggu turn nak publish kat YouTube..



Jemput semua subscribe channel YouTube Nisa yee hehehe thank you so much for your support !







3 comments :

JAMIL HASHIM said...

singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-12-jam-bloglist-20-mialianacom.html

nadhie wueen said...

lawanya nisa :)

zeera lily said...

entry ini best.. legi yg video tu..
hehe... drive.. tertinggal ticket prking.. tggu mek oni tak kunjung tibe..
at last shopping habis licin voucher..hehehe..