Tuesday, September 8, 2015

Majlis pelancaran AGETECH dan duta produk Ziana Zain

 

 

Assalamualaikum…

 

DSC05228

Minggu lepas aku dengan Neyra Shazeyra macam free je kan, so kami pergi ke satu event pelancaran produk kecantikan terbaruuu di pasaran ! Wohooo sebut je pasal produk kecantikan ni kompem gegerls kat luar sana tak senang duduk kannn…

 

 

DSC05236

Acara berlangsung di Hotel Istana, Kuala Lumpur. Sebelum acara bermula, kami disajikan dengan muzik untuk dijadikan halwa telinga. Gituuu…

 

 

DSC05350

Jeng jenggg ini dia produk kecantikan yang aku duk sebut sebut tadi !!!

AGETECH : SENSE OF BEAUTY

AgeTech ni merupakan produk kecantikan yang berasaskan alga biru hijau atau nama saintifiknya Afanizomenon Flos-Aquae haaa berbelit lidah ! Haha… Alga ni merupakan alga liar dan bukan kultur, diimport dari luar negara, natural okayyy naturallll gitu ! Alga ini mempunya khasiat seperti vitamin.. mineral.. protein dan lain-lain.

 

Antara kebaikan produk AgeTech ni adalah :

1. Membantu memutih dan mencerahkan kulit

2. Membantu meningkatkan nutrisi

3. Kadar Antioksida yang tinggi

4. Baiki sel-sel kulit

5. Membantu mengatasi masalah dalaman wanita

6. Meningkatkan fokus dan kecerdasan dalam pembelajaran

 

Dannn… banyak lagi khasiat dan manfaat nya ! Haaa jangan ingat produk kecantikan macam ni boleh diambil oleh golongan wanita sahaja.. Sesungguhnya AgeTech ni aku lihat lebih kepada produk kesihatan yang sesuai diambil oleh seisi keluarga, tanpa mengira had umur dan jugak lelaki atau wanita ! Haa kalau anak kecik darjah satu pun boleh minum AgeTech ni ahaa..

 

Agetech Ziana Zain

Selain itu, majlis pelancaran ini juga turut memperkenalkan duta produk AgeTech ini iaitu tak lain tak bukan penyanyi tersohor ZIANA ZAIN !!! Haaa sekarang semua dah tahu rahsia kak Ziana kita ni kekal muda, mantopp dan cergas je ! Haaa…

 

 

DSC05332

Bertuahnya semua yang hadir di majlis pelancaran AgeTech : Sense Of Beauty ni, kerana kami berpeluang menyaksikan persembahan Ziana Zain ! Haaa lagu Madah Berhelah disampaikan dalam versi slow.. dan juga lagu XO yang menjadi viral kerana kak Ziana pernah  “menerbangkan” mikrofon ketika menyanyikan lagu ini di satu acara yang lain. Yang pasti kak Ziana kita memang sporting !

 

Melalui persembahan bertenaganya, memang ternyatalah apa yang kak Ziana bagitahu, bahawa bila dia ambil AgeTech ni sebagai makanan tambahan, tenaganya bertambah cergas, tidak mudah penat dan of course kelihatan muda sentiasa ! Gituuu…

 

Kalau nak tahu lebih banyak info mengenai produk AgeTech : Sense Of Beauty ni… boleh lah korang pergi ke link link berikut ya ! Dan bagi sesiapa yang berminat nak jadi pengedar atau ejen jualan, boleh jugak usha link kat bawah ni… maklumlah produk ni baru sahaja dilancarkan dan masih memerlukan pengedar pengedar.

 

Facebook Page : www.facebook.com/agetech.my

Instagram : @age.tech

Laman Web : www.agetech.my

Hotline : 019 3951117

 

Apa apa pun jangan lupa cuba produk ni ya ! Sesuai untuk seisi keluarga, tak kira usia dan jantina. Gituuhhh..

 

 

 

XOXO,
Putewi Hensem

No comments :