Thursday, June 18, 2015

Koleksi musim bunga & musim panas Jelly Bunny ! Yumss… !

 

 

Assalamualaikum..

 

DSC03591

 

Lebih kurang dua minggu lepas Nisa dan beberapa blogger lain telah dijemput untuk satu sesi hi-tea bersama jenama kasut yang terkenal sejak 2011 iaitu JELLY BUNNY ! Wahh teruja betul bila melangkah masuk ke lokasi acara hi-tea iaitu di Restoran Full House, Sunway Pyramid.

 

DSC03592

Okay jeling-jeling kat meja makan kejap.. Wahhh banyak makanan yang diidamkan anak tekak ! Comel-comel pulak tu… Ehemmm adakah bakal menandingin kecomelan koleksi terbaru produk JELLY BUNNY ??

 

 

3

Antara highlight semasa acara hi-tea ini adalah sesi khas bersama Haida Yusof, seorang perunding imej. Beliau berkongsi dengan bloggers yang hadir beberapa tips and trick untuk mix-and-match kasut dan aksesori dari JELLY BUNNY untuk gaya pemakaian yang berbeza mengikut situasi.

 

 

DSC03666

Kemudian kami di bawa ke outlet JELLY BUNNY di Sunway Pyramid untuk main games ! Wahh ini memang seronok.. Sebabnya.. kalau menang, boleh dapat lagi satu kasut percuma dari Jelly Bunny ! Wah wah memang besttt !!! Gambar di atas ni ahli kumpulan Nisa.. walaupun kami tak menang tapi we had a great time !

 

 

DSC03668

Tahniah kepada kumpulan yang menanggg !!!

 

 

1

Ehemmmm usha sikitt koleksi yang ada di outlet JELLY BUNNY ! Agak-agaknya mana satu pilihan hati Nisa yaa ???

 

 

SPRING & SUMMER 2015 :
DREAMING IN THE CLOUD !

 

Wahh begitulah nama koleksi musim bunga & musim panan oleh JELLY BUNNY !! Dari namanya sahaja dah boleh bayangkan betapa sweet, tersendiri dan cantik koleksi terbaru mereka ni !

5

Kasut Jelly Bunny yang semestinya umum sudah mengetahui betapa selesanya ia, diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi dan tahan lasak kini didatangkan dengan rekaan baru yang sangat sweet, mudah nak match dan juga bergaya ! Memang menganga betul tengok koleksi baru niii.. Suka sangat !

 

 

DSC03664

Antara kunci utama koleksi terbaru JELLY BUNNY ialah berinspirasikan dan dihiasi dengan perhiasan seumpama manisan seperti toffies, candies dan juga liquorice ! Wahhh tengok pun dah rasa nak gigit je kan. Haha jangannn… kasut dan aksesori hanyalah untuk dipakai dan kelihatan lebih bergaya serta sweet dengannya !

 

 

DSC03698

Oopss ! My friend here cannot decide !
Too many sweet and pretty choices of Jelly Bunnies !!!

 

 

DSC03734

Setelah berjam-jam lamanya memikir kasut mana yang sesuai nak dibuat bergaya dan beraya (wahh!!) akhirnya, terpilih sudah kasut yang aku kira sangat sweet, selesa dipakai dan juga mudah nak match dengan pelbagai gaya dan warna pakaian… Gituu. Tak sabar nak pakai bawak ke event.. jalan-jalan.. hehee..

 

Thank you sooo much JELLY BUNNY for the treat ! Kalau korang cari kasut yang tahan lama, tahan lasak, serta selesa dipakai, dah boleh lah pergi usha outlet Jelly Bunny okay ?? Jangan lupa cuba koleksi SPRING & SUMMER 2015 : DREAMING IN THE CLOUD oleh Jelly Bunny nii ! Pasti terpikatt dek kemanisan koleksi nii !!

 

 

 

Like JELLY BUNNY Facebook page now
https://www.facebook.com/jellybunnyMalaysia

Follow JELLY BUNNY on Instagram for more updates and offers !
https://instagram.com/jellybunnymalaysia/

 

 

 

XOXO,
Putewi Hensem

4 comments :

Dayana Zahari said...

Pernah nampak kedai ni in Sunway Pyramid.

Mira Adzlia said...

ksut feveret nih...lg 1 ,suke sgt bau kedai dia

Lea IsNawi said...

Cantek kasut yang Nisa beli

suka2

cik hani said...

kasut ni memnag comel2 semuanya