Friday, June 12, 2015

[DAY 9] The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge!

 

 

Assalamualaikum...

Hutang entry menimbun-nimbun ni haaa… marilah teruskan dengan topik The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge! yang seterusnya.. Walaupun sekarang aku harus buat research pasal benda lain, marilah kita update blog sebarang dua dulu.. Haha.. 

 

 

9)      Your favorite WEIRD or FUNNY single behaviour.

 

 

Ohoooo… WEIRD ? FUNNY ?? Hahaaa aku tak sure lah kalau aku ni kerap buat benda benda yang pelik tapi benar, jauh sekali nak buat perkara yang kelakar setaraf maharaja lawak mega ke apa.. Kui kui kuii…

 

 

SIRI BERCAKAP DENGAN KUCING !

 

IMG_0361

 

Ahahaaa.. yang aku tau, bila hidup single ni, aku nak kan teman.. so aku bela lah kucing. Walaupun aku ni bukanlah orang senang mana pun, makan sendiri pun tunggang langgang.. lagi mau bagi makan kucing ?? Hahaa…

 

Satu perangai aku, aku treat kucing aku MACAM ANAK SENDIRI. Walaupun aku ni takde pengalaman jaga anak orang.. tapi aku anggap kucing aku ni macam anak kecik je.. Makan diberi, berak kencing aku basuh.. aku mandikan.. And satu habit aku.. aku kerap berbual dengan kucing aku.. macam aku bercakap dengan budak-budak. Haha… Aku siap bahasakan diri “mama” kottt ! Bagi pencinta kucing yang lain ini mungkin hal biasa kalau bela kucing. Hehe..

 

 

IMG_0818

Lagi satu tabiat aku kat rumah.. aku KUAT BERANGAN !! Hahahaa.. duk berangan laa jadi m  pelakon la, pelagak ngeri la… penyanyi laa.. Haha walaupun suara ke laut uolss ! Mampuih laaa.. Ada masanya aku suka rakam video aku menyanyi. Pastu aku tengok, gelakkan diri then delete. Kah kah kahhh !! Pastu ulang balik. Rakam, tengok, delete.. Ngek betul ku rasakan !

 

So farrr… itu je lah kot tabiat aku kat rumah. Aku tak rasa aku ni mempunyai tabiat yang pelik-pelik ke apa. Biasa-biasa je laaa.. Hew hew heww…

 

 

XOXO,
Putewi Hensem.

2 comments :

Sheila Adziz said...

stp org ada idaman pasangan masing2... x salah... smg dipetemukan jodoh yg terbaik buat sis...

Lea IsNawi said...

samalah kita. tak suka perokok!