Tuesday, February 10, 2015

EVENT - Yana Samsudin duta Sofeeya Diamond

 

Assalamualaikum…

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 1

Lebih kurang 2 minggu lepas, aku telah menapak ke Sri Pentas di Bandar Utama. Hahaha omay tipu.. tak menapak, just memandu, lepas tu park jauh, lepas tu kena jalan kaki la kejap pi pintu masuk Sri Pentas haa… menapak ke sini sebab ada event yang aku excited angat angattt !! Hahahaa…

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 2

Kebetulan aku pergi event ni di bawah undangan bersama kelab peminat YANASUPERFRIEND kawan aku Khai Artzfar pulak datang di bawah undangan blogger. Jadi kami decide nak pergi sama-sama je lah.. Mudah je gerak and balik sekali kan. Apa-apa pun, bergambar duluuuu. Hhahaahah !

 

Haaa okaylah.. rasanya ramai dah tahu, urusan aku ke sini ialah untuk sama-sama meraikan majlis pelancaran DUTA, IKLAN TV DAN RANGKAIAN PRODUK SOFEEYA DIAMOND. And yaaa seperti yang umum sudah tahu duta Sofeeya Diamond ialah our nation’s darling, my beloved YANA SAMSUDIN !

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 3 

Haa memandangkan aku sampai agak awal ke lokasi acara, jadi aku habiskan masa untuk usha usha produk SOFEEYA DIAMOND ni. Haaa apa yang menariknya ? Apa yang barunya ? Apa-apa pun produk yang aku pegang tu menarik perhatian aku sebab packaging dia memang kemas, cantik and botol dia lawa. Boleh gitu ? Hahaa tapi memang betul apa, packaging tu sangat penting untuk sesuatu produk tuuu… so that boleh buat orang jatuh cinta pandang pertama kedua ketiga kali, so lepas tu orang akan mencari info pasal produk tu..

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 5

Eh ehhh Cik Lily Putih pun hadoo.. mari Kak Lily, kita try sikittt D-Babes ni.. Kot esok bangun tido terus mantopp meletop macam Kim Kardashian kann !! HAHAHA !!

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 4

Semasa event tu berlangsung, terdapat jugak booth-booth rangkaian produk Sofeeya Diamond yang dibuka. Ambuiii untung betul staf-staf Sri Pentas, para media dan tetamu yang datang boleh beli produk ni dengan harga kasih sayang ! Aduhhh aku pun dah terpikat sangat nak beli.. nak cuba jugak produk Sofeeya Diamond ni.. Tapi sebab event nak start dah kan, haa jap jap kita tangguh dulu..

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 6

Ketibaan tetamu VIP.

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 7

Ucapan dari pengasas SOFEEYA DIAMOND iaitu Encik Hamka.

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 8

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 9

Di majlis ini juga, dengan rasminya pihak SOFEEYA DIAMOND telah mengumumkan duta rasmi mereka iaitu pelakon popular Malaysia, YANA SAMSUDIN dan juga telah melancarkan iklan TV serta rangkaian produk Sofeeya Diamond. Haaa aku duk usha produk dia kemain semua meletop letop uolss ! Kebabomm gitu.. Nak sihat, nak mantopp, nak cantik, meh meh usha produk SOFEEYA DIAMOND okay !

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 10

Eh eh ni kenapa pulak dah aku yang dapat hadiah ni.. Eh jangan salah faham.. aku bukanlah duta produk ni wakakakaa.. nak dijadikan cerita, sepanjang event ni berlangsung, mereka ada mengadakan contest SELFIE. Haaa jangan bagi aku lah selfie selfie ni, memang laju je aku snap snap pic, upload ! Haaa. Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana aku telah dipilih sebagai pemenang dan dapat pulak hamper produk Sofeeya Diamond bernilai RM1000 !!! Alhamdulillah…

 

Maka, tak jadilah aku nak shopping, sebab dah dapat produk free ! Haa lepas ni kalau aku tak mekap pun cantik, uolss jangan makan hati yekk ! Hahaha…Produk ni jugak aku berkongsi dengan mak aku… aku bagi mak aku D-BERRYFIBRE.. Hope nanti aku balik kampung mak aku dah slim sikit ! Haaa gituu…

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 11

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 12

Antara rakan-rakan dari kelab peminat Yana Samsudin.

 

 

SofeeyaDiamond - www.nisakay.com 13

Last but not least… of course kena ada pic dengan si cantik jelita dan bakal suami beliau si kacak bergaya kpop. Ehh !! Hahahaha.. TAHNIAH di atas pelantikan duta.. Haa rezeki nak bina masjid kot ? Oppss. Hahaha gituuu… Apa-apa pun syukur segalanya berjalan lancar.. Walaupun pada hari event ni, Yana tidak berapa sihat tetapi beliau tetap datang, memberikan komitmen. That’s why we love you Yanaaa !! I wish all the best !

 

 

 

XOXO,
Putewi Hensem.

8 comments :

♥ Nana BamBam ♥ said...

Salam. hai.

comel tgok yana dan nisa.


xoxo,
Cik Nana =]

Haffizul Iskandar said...

bestnya dapat join event macam ni. :)

Hafiz Hafizol said...

la yana tak berapa sihat ke? patutlah muka dia pun nampak pucat letih je. huu

Sai chan said...

wah cantik giler kak Yana ! ^^ untunglah kak Nisa dapat selfie dengan Yana ni hahah:)

eima said...

tahniah nisa... peererrrgghh .... hamper RM1K tu .. besh gile ...

Maria Hasun said...

Tahniah anda menang :P

tabitaskincare tampoi jb said...

Yana lawo..cantik..awk pon best..mng hadiah 1k sey

Mrs Yatie said...

cantiknya both of u :)