Saturday, February 7, 2015

BOYCE AVENUE Live in Malaysia !

 

Assalamualaikum…

 

Print

 

When I first knew about one of my fav Youtube artist is coming to Malaysia, I literally jumped out of joy ! I love love loveeeee BOYCE AVENUE so much ! It was 3 years agoooo when I first listened to Boyce Avenue’s cover on Skyscraper (original song by Demi Lovato – my fav too!). They were doing a collaboration with another Youtube artist, Megan Nicole. So I found them thru Megan’s Youtube channel. Since them, I stucked with the boys ! Argghhhh I just love how lovely and husky the vocalist’s voice.

 

 

Antara lagu cover Boyce Avenue yang sangat sangat aku suka and been listening until now – The One That Got Away (by Katy Perry), Superman (by Five For Fighting) dan I Miss You (by Blink 182). Fuhh if I were to list down my favorite covers by Boyce Avenue, I really think that you guys should just go to their Youtube Channel and listen to all their songs ! HAHA !

 

BA_PosterV1-01 2

Anddd anddddd Boyce Avenue will be heading to Malaysia !!!! The show is part of their Asia Tour which will be held at KL LIVE – omaigod I just canttt wait to watch them performing live !

 

 

WHATTT ?? Ada yang belum kenal BOYCE AVENUE ? Magasshhh mari marii kita kenalkan hik hik.. Band ni terdiri daripada adik beradik, Alejandro penyanyi utama, dia juga main gitar dan piano, Fabian main gitar dan jugak back up vocal, and Daniel main bass, percussion dan jugak backup vocal.. Dorang start as a band dari tahun 2004 and dorang dah cover lagu, share music ape sume through Youtube sejak tahu 2007 lagi ! Pergghh lama dah kann…. Dah pernah collaborate buat cover dengan ramai bintang Youtube !

 

 

Narmi-tile

Woot woot ! Persembahan pembukaan oleh Narmi dan Elizabeth Tan ! Yeahhh !

 

 

 

Print

Yeah yeahh ! I got myself a tix to the show !! I will go there by myself though, and meet my friends there.. Because My boyfriend didn’t wanna go with me !! (Erkkk I actually don’t have one LOLOLOL !!) Sooo.. anyone already bought the tix ? See you guys there ! Tegur-tegur lah ya. Don’t worry I don’t eat people.. Wakakakaa…...

 

Hurry up and buy the tic now ! It is happening!
12 February, 2015
KL LIVE, Life Centre

Buy now ! Klik link di bawah :

  1. Early Bird Tix RM158 Groupon *SOLD OUT*
  2. General Tix RM188 TicketPro
  3. VIP Tix RM258 Ticket Pro

 

 

 

 

XOXO, See you guys there !
Putewi Hensem

3 comments :

Mrs Yatie said...

nice :)

Maria Hasun said...

Tak pernah dgr nama kumpulan nie la,

^lurve_purple^ said...

hi nisa.. first time drop comment ni.. :)

sy pon minat gler kat boyce avenue.. selalu berharap dorang xkan datang Malaysia selagi sy x keje.. boleh pulak datang time masih bergelar penganggur.. huhu.. nway.. citer sikit time konsert dorang boleh? lagi best klu ade video.. harap akan ada lah entry mengenai konsert dorang nanti k.. Alejandro <3 ^__^