Sunday, January 11, 2015

Bau Kentut


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...




Ahaahaaa.. maaf ye sesangat sangat sebab tajuk entry macam tak berapa nak sopan sikit ! Hahaha.. I came across something at Facebook today.. so saje je nak menyemakkan blog ni dengan entry mengenainya… Haa jom kita usha apa benda yang aku terjumpa kat facebook tu ! Hahaha..











Hahahaha !!! Bengong jugak video ni. Tapi dalam bengongnye tu, MACAM ADA BENAR NYE JE ?? Baik korang mengaku siapa buat macam ni ? Hahahhaaa !! Sorry sekali lagi sebab tetiba rasa nak jadi ter-over open pulak cakap pasal kuntut ni haaa !!!



Apa-apa pun, jangan korang kuntut dalam ruang tertutup macam kereta.. lif (ini paling hazab) ke apa ehh.. Nanti korang akan mendatangkan hazab yang teramat sangat kepada deria bau orang lain.. Kalau korang sorang je dalam lif tu, nanti bila pintu lif terbukak nanti bau keramat tu akan membuak-buak keluar dari lif ! Hahaha.. Bengong pulak entry aku yang kali ni. Hahaha.. Chill okay !





XOXO,
Putewi Hensem