Sunday, November 2, 2014

VIDEO – Sekitar majlis sidang media Running Man Race Start di Malaysia

 

 

Assalamualaikum..

 

Setelah berhempas pulas mencari cara-cara nak recover akaun youtube (sebab lupa email mana guna untuk akaun tu!!!) maka dapat jugalah recover yeahhh !! Maka dengan rasminya aku sudah pun upload video pendek, sedikit aksi para bintang Running Man, rancangan tv yang popular satu dunia tu. Bhahahaa…

 

 

Okay okayyy… bukan nak perasan lah, tapi debor tak debor nye hati rapuh ku ini bila kurasakan Kim Jong Kook merenung TEPAT ke arah ku. Muahahaa.. Kalau tak caya atau tak perasa, sila tengok balik video ni masa 00:58 haaa… Nak tahu kisahnya ? Hahahaa.. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mungkin kisah paling memualkan pada abad ini. Bhahaha..

 

Masa tengah syiok rakam video kan, aku duk tengok kat skrin kamera la. Ye lah, nak make sure framing okay, gambar tak out focus kan.. so masa tengah rakam tu, aku tengok dalam skrin yang pandangan mata sepet Jong Kook itu terarah tepat ke lensa kamera aku. So to make sure yang Jong Kook memang pandang ke arah aku, aku pun angkat la muka. Eh senyum malu lak Jong Kook ni, pastu dia pandang ke tempat lain. Alaa Jong Kook Oppa, kalau nak nombor tepon, bagitahu je la ye dokk..

 

WAHAHAHAA.. Perasan nak mati kan aku ni ? Serius rasa nak tampar diri sendiri pat ratus kali. Hahahaa.. apa apa pun, satu pengalaman yang sangat mengujakan dapat tengok bintang Korea depan mata.. ye lah, bukan senang nak jumpa artis Korea ni. Jadual dorang terlajakkkk padat ! Walaupun tak dapat datang dekat, jauh sekali selfie.. takpelah.. next time ye ! Fighting !!

 

 

 

 

 

Terima kasih tonton video dan baca blog ! XOXO !!

8 comments :

Afidah Azmi said...

bestnyer...
kita nak join tapi tak dapat...hukhuk

Hana Dalya said...

syoknya....main mata ngn sparta

Nyamuk Terbang said...

bestnya dpt pegi....utg nya

Rosmiza Ali said...

Bestnya kalau dapat selfie dengan diorang kan? Huhu..
RosmizaAliDotCom

zarulfarhana said...

jelesnyaa

Anonymous said...

Dah tgk video tu..hehe..memang obvious sgt dia tengok tepat kt kamera u..waaaaaaa..jeles :))))

Suriya Majid said...

ahkak tak sempat layan running man...tapi ramai gile yang suka

Nurul Baidurah said...

untunglah...kak nisa kay main mata dengan kim jong kook..aaauuuwww..