Friday, October 31, 2014

Jom ke majlis pembukaan butik HIJRAH COUTURE !!

 

Assalamualaikum…

 

Poster Hijrah Couture

 

Ahaaa…. Nisa nak berkongsi dengan para pembaca semua mengenai majlis pembukaan butik yang best niii.. Sorry readers, agak last minute juga perkongsian nii… Tak sempat nak update blog lebih awal gara-gara kena ke Singapura untuk tugasan kat sana.. Hew heww…

 

 

Semua pembaca blog ini mahupun yang tidak baca blog ni HAHA dijemput ke majlis pembukaan rasmi butik HIJRAH COUTURE yang terletak di Shah Alam. Haaa siapa yang cuti, or half day keje esok.. atau ada MC tapi masih gagah nak shopping, marilah ke butik Hijrah Couture ni yee… pintu dibuka bermula jam 3 petang tau !!

 

 

10712985_838472006198273_1811926948359685144_n

 

Haaa apa yang best kat butik HIJRAH COUTURE ni ?? Semestinya menjanjikan pakaian-pakaian muslimah yang cantik, ringkas, tapi tetap menutup aurat.. Tak gitu ? Design yang simple tapi menawan ni memang sesuai sangat sangat di pakai untuk ke bermacammm acara.. Haa mudah je kan, pakai hari hari boleh.. pakai pergi majlis pon bolehh…

 

 

2014-10-28 04.05.10

Selain shopping, korang boleh jugak dapatkan goodies bag ! Haa khass untuk 100 pelanggan pertama ! Yang datang tu nanti sakan la shopping ye, sebab ada diskaun best punyaa ! Ada fashion show lagi tuu.. lepas tu, lepas shopping sakan tu, ada pulak refreshment. Haaa superb kan. Apa lagi, ramai ramai la terjah butik Hijrah Couture sempena pembukaan rasmi ni ye !

 

 

BUTIK HIJRAH COUTURE

G-35-G, JALAN SERAI WANGI L 1 6/L,
ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16, SHAH ALAM, SELANGOR.

 

LANDMARK :
Lot kedai baru berhadapan PUSPAKOM Shah Alam, sebaris dengan kedai Cyclomotion dan Restoran Hunger Valley

 

 

 

 

 

Datang ramai-ramai ya 3pm hari ni !!

3 comments :

Lea IsNawi said...

Bestnyaaa..cantek2 baju

C i k R e n e x said...

kalau la duk area shah alam mesti nak g terjah..huuu

btw,cantik la template blog nisa kay. love it.

Rosmiza Ali said...

Tak familiar sangat ngn Shah Alam.. Nisa bawak kita pusing2 SA boleh? Hehe..
RosmizaAliDotCom