Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari 8 – Lima lagu cinta kegemaran Nisa Kay

 

Assalamualaikum..

 

 

[PERHATIAN : Entry ini sepatutnya publish pada 8hb sept 2014]

 

 

cinta 1

Ahaaa amboi amboi antara tajuk yang aku nanti-nantikan Muahahaa… Kalau bab cintan cintun kemain kan merenyam tak hengat ! HAHA !! Aduhh aku dah outdate untuk Cabaran 30 Hari ni !! Kena kejar lagi lagi lagiii. Maklumlah, update bila sempat je kan. Huhuu.. Takpelahh. Marilah kita layannn lima lagu cinta yang aku sering layan dan juga feeling tak sudah..

 

 

WESTLIFE – UNBREAKABLE

 

 

 

WESTLIFE – TONIGHT

 

 

 

ARI LASSO FT BUNGA CITRA LESTARI – AKU DAN DIRIMU

 

 

 

JUDIKA – BUKAN DIA TAPI AKU

 

 

 

ANUAR ZAIN – I’M THE LUCKY ONE

 

 

 

 

Kalau ikutkan berlambak-lambak lagi lagu cinta lagu jiwang yang aku suka layan.. Ada lagu baru, ada lagu lama. Ada jugak lagu-lagu dari band macam Spoon, Spin, Scoin dan band-band seumpama dengannya haha ! Jangan ingat aku duk layan rock hayun-hayun kepala aku tak layan lagu jiwang. Aku ni sekali dah feeling dengan lagu cinta tu, boleh berlakon acah-acah klip video tau ! HAHA teruk punya perangai.

 

 

 

 

 

 

Terima kasih sudi baca ! Muahhh !!!

1 comment :

Hafiz Hafizol said...

nanti nak nyanyi lagu im the lucky one la plak kat karoke haha