Friday, September 5, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari 5 – Tiga perkara yang Nisa Kay ingin katakan kepada bekas kekasih

 

 

Assalamualaikum..

 

 

HAHA ! Ini satu lagi topik yang buat aku gelak guling-guling tepi highway ni. Adoihhh 3 perkara yang ingin diucapkan kepada BEKAS KEKASIH ? Aduhhh last boyfriend aku pun aku anggap macam tak pernag wujud je.. nak ucapkan apa lagi ye dak ? Maklumlah benda yang lepas tu dah lepas lah.. REALLY, I dont have things to say to him I guess ???

 

 

DSC07831

 

#1 KEPADA AWAK…

Saya sebenarnya (sejujur-jujurnya) memang takde pesanan khas pun untuk awak pun... Ini betul-betul. Saya jadi blank bila dapat task ni untuk hari kelima ni. HAHA !! Okay jap fikir nak cakap apa…

 

 

#2 KEPADA AWAK…

Saya dah move on. Lama dah. Saya bahagia dengan hidup saya sekarang, saya bersyukur sangat-sangat. Cukup ada family saya dan kucing-kucing saya LOL. Saya harap awak jumpa jodoh yang baik dan “sesuai dengan taraf” awak macam papa awak nak tuuu. Hihiii. Jangan lupa jemput ke majlis awak nanti ye !

 

 

#3 KEPADA AWAK…

Okay. Itu je kot. Now saya dah tak tahu balik dahh nak tulis apa ni LOL. Saya cuma harap awak bahagia dengan hidup awak. Tu je lah kottt ? HAHA ! Bahagialah dengan siapa pun jodoh awak lepas ni ye !

 

 

 

Okay dah itu je nak cakap kat bekas kekasih. LOL. Lawaknye rasa. Serius pat belas juta kali jugak lah aku duk taip then padam, taip then padam entry ni. Rasa macam tak kena je nak update ? Aku rasa si dia yang aku maksudkan ni kompem baca. Dah keje dia stalk insta aku 24 jam. Ehh. HAHA !! Aku dah lama tak ber-kekasih ni. So nak tulis entry macam ni sangat lah pelik dan awkwardd bagi aku ! Bye.

 

 

 

 

 

 

Terima kasih sudi baca ! Muahhh!!!

5 comments :

Fatin Nabila said...

Ini lawak Nisa haha! Tak sangka dia stalk je haha

simaasyamimi said...

kite pon tade wish kat ex boyfriend. semoga berbahgia jela. hihi

Nelly Sapri said...

Sooo touching..Melepas benda dengan bukan keleraan tambah pulak family tak restu..Im soo touching..(sebab pernah alami cmni)

eamy milea said...

muahahhaaaa :)

~::zaty nazri::~ said...

hahaha,...
lawak!
but now..no men no cry.. ^_^