Monday, February 17, 2014

Sekitar majlis pratonton filem KAMI HISTERIA bersama bloggers dan peminat

 

Assalamualaikum…

 

 

Woh wohhhh memang ini la baru ada masa nak menaip entry baruu. Sambungan dari review filem KAMI HISTERIA yang aku update beberapa hari lepas. Ini pon aku menaip laju laju tau ! And mintak maaf kepada semua yang mesej aku tanyekan kenapa blog aku down, errr aku ade problem dengan domain renewal. HAHA !!

 

 

So masa majlis pratonton filem KAMI HISTERIA yang berlangsung di KLCC hari tu, ramai peminat bertuah dan beberapa bloggers yang dapat menonton filem ini sehari awal sebelum tayangan. Haa beruntung giler. Filem pulak memang best !

 

 

 

DSC05058

Antara blogger yang hadir ke majlis pratonton filem KAMI HISTERIA. Dari kiri cik abang super aktif ke hulu ke hilir walaupun sibuk bekerja gituhh Pena Berkala, Shairazi, (baju pink kawan Adam) dan Adam Haiqal.

 

 

 

DSC05061

Yeahhh blogger Yana Yassin pon sempat datang bersama suami terchentaaa.. Errr motif bergambar background Robocop??

 

 

 

DSC05063

More bloggers ! Dari kiri, Ujang perasan hensem, cik Izzati Ghafur kita yang datang dari jauh dan blogger aktif Rawlins.

 

 

 

DSC05085

Ini kawan baru jumpa kat majlis tayangan KAMI HISTERIA. Tak tau la ade blog ke tak.. tapi beliau ni ade jual pakej travel. So kalau korang nak gi ke Korea harga inshaAllah berpatutan korang follow instagram akaun @lurima_travel ehh.

 

 

 

DSC05088

Ini pon member dengan encik dari @lurima_travel tu jugakkk. Thanks sudi bergambar !

 

 

 

DSC05137

Hai haii meet kawan baru kite, encik Zainul yang sporting ! Datang sengsorang je walaupun dapat sepasang tiket. Takpee ye Zainul nanti kalau free jom ah join lagi preview filem ! Jom visit his blog !

 

 

 

DSC05114

DSC05113

Amboiii sampai dua gambar dengan Umie Omar ye ! Kalau nak tahu tentang karakter yang dibawa oleh Umie Omar dalam filem KAMI HISTERIA ni, jangan lupa pegi wayang tonton filem KAMI HISTERIA tauu !! Kalau korang baca review aku pasal filem ni, kompem korang dah tau kan watak Jojo yang dilakonkan Umie merupakan watak kegemaran akuuu! Well done Umie ! I’m your big fan noowwwww !!!

 

 

 

DSC05116

Yooo Sara Ali yang membawakan watak lead guitarist Bad (atau nama panjangnya Badariah wakakakaa). Suke gak watak emo beliau. Terkesan kat hati ni, sungguh dia berjaya buat kita geram dengan kedegilan Bad ! Sukeee Sara Ali !

 

 

 

DSC05096

Ini Mila Jirin yang bawa watak manja plus gedik, princess Airin. Haaa lakonan yang baik ! Rasanya ini filem pertama beliau kan? Ekspresi wajah pon baik. Dan turut menyanyi lagu lagu band Kami Histeria disamping Diana Danielle (watak Laila) dan Sara Ali (watak Bad).

 

 

 

DSC05089

Nasibbb sempat bergambar dengan DIANA DANIELLE !!! Hot mama yang super lawa jyeahhh !!! Membawakan watak vokalis untuk band Kami Histeria dan turut bermain gitar. Haa nak tengok cool tak cool nye watak Laila ni jom la jom laa tengok KAMU HISTERIA kat wayanggg !!!

 

 

 

DSC05082

Eh eh abang Fadzil Zahari pon ada naaa.. Rupanya dok escort kakak ipaqqq. Hehehe nice to meet you again ! Lama naa tak jumpa bang Fadzil ni !

 

 

 

DSC05119

Yeahh Loque dari kumpulan Monoloque pon ada meyh ! Beliau ade muncul sikit dalam filem. Haa korang tengok tau movie nii ! Penat aku berkempen tauu !

 

 

 

DSC05123

Amboiii bercahaya gituhhh. Ini dia Shamyl pengarah filem KAMI HISTERIA. Cewahh dua thumbs up tanda aku berpuas hati dengan filem ni ! Tahniah tahniahh ! Best filem ni, memang gelak je dari awal sampai habis. Part seram lak aku sampai terjerit. Haa buat malu je. HAHAHA !!!

 

 

 

DSC05127

Daya penarik yang tidak disangkal lagiii. FAZURA in da housee bebeh !! Tengok kat belakang beliau tu, fanclub beliau yang turut menyertai majlis pratonton filem KAMI HISTERIA hari tu. Semua support habis dan sporting !

 

 

 

DSC05142

Dah la lamaa tak jumpa ! Fazura masih kenal aku. Iskk terharu nihh ! Hahah menitik gak air mata ni kang ! Haaa super lawa laaa Fazura ni. Naik segan aku bergambar dengan beliauuu !!!

 

 

 

DSC05141

Huiyooo muke seksi ! Kalau aku buat muka camtu, tak seksi la jadinye. Haaahaaa! Fazura cantikkkk sangat in and out ! Love you to the Mars (jauh sikit) and back ! Haha selalu orang cakap to the moon and back kan :P

 

 

 

Apa-apa pun terima kasih kepada yang invite. Filem sangat best. Memang berbaloi la aku drive sorang ke KLCC, balik pon sorang dan tengah tengah malam. Haa gituh. Korang yang belum tengok filem ni, mohon tengok ye. WAJIBBB TENGOK YE ! Sokonglah produk original (tengok kat wayang atau beli DVD / VCD original) sebab sokongan kita ni lah yang akan terus menghidupkan industri hiburan tanah air. Cewah ucapan !

 

 

 

 

LIKE FANPAGE KAMI HISTERIA :
https://www.facebook.com/KamiHisteria

FOLLOW TWITTER KAMI HISTERIA :
https://twitter.com/KamiHisteria

FOLLOW INSTAGRAM KAMI HISTERIA :
http://instagram.com/kamihisteria

 

 

 

 

XOXO

10 comments :

Nur Madihah said...

wah, kak Fazura memang cun! Akak pun cun juga ^_^

MrFuiyoo Fantasia said...

wow fazura... minat jugakkkkk!!! nak bergambar please. ahahah.. kim slm die taw nisaa

Mira Adzlia said...

adeh..cantik giler fazura nih...

Munirah Rafiuddin said...

comey sgt2 kak Fazura...hehehehe
#jeles lak!!

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Nurul Ainaa said...

atototot sonoknye diaaaaaaa. nak gaaak! hahahaha :D

nyways, nisa comel =))

Muhammad Taufiq said...

Wah bestnya :)

Dah tengok dh Kami Histeria. Memang best tak rugi tengok :)

Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

e F a said...

seronoknya.. fazura tetap cantik dan de boom kannn

Farid Laham said...

best tak cerita die?? nk try tgk la nti

Farisya Anastasyia said...

macam best je cte ni kak nisa.nanti nak g tengok :)

Adam Haiqal said...

wahhh!! thanks nisa sebab selitkan gmbr adam dlm blog ni..dapat juga backlinks dari blog nisa.. thanks again!:)