Sunday, July 21, 2013

VIDEO : Ringkasan perkembangan dunia IT sepanjang minggu lepas

 

Assalamualaikum..

 

Sekali lagi aku nak share video aku dengan AMANZ kat blog ni.. Mulai sekarang mungkin tiap-tiap minggu korang akan dihidangkan dengan video-video yang aku buat dengan AMANZ okayh? Jemput-jemput lah tengok videonye sambil-sambil dapat ilmu pasal dunia IT kat Malaysia dan luar negara. Tak gitu?

 

 

Terima kasih kerana mengabaikan tudung yang senget ditiup angin. Bye bye !

 

 

 

THANK YOU SO MUCH.


2 comments:

  1. informasi baru dunia gadget.. menarik..btw kak nisa terbaik..

    ReplyDelete
  2. "Saya Nisa, untuk Amanz. Yoshhh!"

    hahahaha.. kasik catchy la sikit lagi Nisa
    Baru gempak,haha

    Not bad gak eh jadi pengacara, talented!
    Keep it up

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay