Saturday, July 13, 2013

VIDEO : Rangkuman perkembangan dunia teknologi JUN 2013

 

Assalamualaikum…

 

Berkali-kali nak bagitahu.. aku ni hos part time untuk team AMANZ. Soo nak kongsilah dengan korang video berita ringkasan mengenai perkembangan dunia teknologi sepanjang bulan JUN 2013. Heee malu nak share tapi kalau orang tak tengok, camne dorang nak point out kan kelemahan kita dan macam mana kita nak improve kan?

 

 

 

Thank you so much kepada yang menonton ! Hak hak hak !

 

 

 

Okaylah thanks ! Bye love love !

4 comments :

MAMAYIYEN said...

Bestnye pandai cakap mcm ni :)

Anonymous said...

:) potpetpotpet..haha

ikhlas,
teman lelaki

Hidayah said...

Teman lelaki....

*lagi sekali....lupa nk kata aps tadi....

;)

Hidayah said...

Ok dh ingat.. sejak dulu lagi akak suka lontaran suara dan percakapan nisa yg jelas. Muka nisa masa ckp pun manih je...senyum je.. nada suara jelas dan nisa ckp tak laju sgt..ngam ngam je segalanya ok.. tak sabar nk tgu nisa keluar dlm 3r!