Sunday, July 28, 2013

So apa yang terbaru?

 

Assalamualaikum..

 

Aku agak pasti kebanyakan pembaca blog aku terdiri daripada golongan wanita. Oleh sebab itu, aku sekali lagi nak promote la sikit apa produk terbaru dari online shop aku iaitu FSYN by NK kennzzz..

 

Tak penat ke promote barang sendiri je? Heyyy nak penat apa.. Blog sendiri kann.. Nak penat apa.. lagipun untuk memajukan bisnes sendiri kan. Hehehe.. So malas taip banyak-banyak sebab kepala dah agak wenggg setelah telan ubat selesema. Wwuwuwuu..

 

TEASER PRINTED BLOUSE

PRINTED BLOUSE
Sangat mudah kalau korang nak pakai untuk sehari-hari.. pergi kelas ke, pergi jalan ke. So simple.. just sarung je kan?

 

 

TRIBAL DRESS TEASER

TRIBAL DRESS
Corak tribal masih dapat sambutan nampaknya? Ada dress yang simple tapi menyerlah. Stretchable dan sesuai juga untuk ibu-ibu mengandung gituuu.

 

 

TEASER PAISLEY-PLAIN DRESS

PAISLEY-PLAIN MAXI DRESS
Haaa dress lagi ! Ye lahhh bagi kita wanita sopan le sikit pakai dress labuh macam ni… Nampak sungguh ayu bila berjalan-jalan feewwwiitt!!

 

 

TEASER WIDE SHAWL

PLAIN WIDE SHAWL
Ahaaa asyik pakai yang bercorak je kan? Yang plain lah senang nak matching. Kann tak gituuu… Yang ni BELOM UPDATE ya ! Korang like la dulu page FSYN dan nantikan bila aku nak update ok?

 

 

Boleh like Facebook fanpage FSYN di sini :
https://www.facebook.com/FSYNbyNK

 

Atau pada sesiapa yang ada akaun instagram, jom follow :
http://instagram.com/fsyn_my/

 

Dan boleh tweet kami di akaun twitter FSYN :
https://twitter.com/FSYN_MY

 

 

Selain baju dan beg, FSYN by NK ada jugak jual produk kecantikan. Ada mekap dan macam-macam lagi.. Kalau nak tahu boleh usha page FSYN by NK okay? Thank you so much semua ! Muahh !!!

 

 

 

Okaylah thanks ! Bye love love !

YOSHH!!

8 comments :

Nisa Greennnpanda said...

paisley maxi dress tue cun la... >_<

kacang buncis said...

cntik la nisa :)

LAMAN JOMRIA said...

Salam.. produk ni memang terbaik dari ladang...

Mek Onie said...

lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Syuhada Nasya said...

woo santikkk.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. lawanyaaa. berpinar mata melihatnyaaaa ;p

Sheda ucu said...

nisa bila nk umum permenang i love giveway??

Anonymous said...

salam kak nisa kay.. nape tak wat maxi skirt tribal. i nak skirt labuh jee,bleh pakai dgn pape blouse >.< klu nak pakai dgn top tu panas. malaysia panas. in case kalu ade winter kat sini i sggp pakai :) hehe