Wednesday, July 31, 2013

Sekitar majlis pratonton filem ADNAN SEMPIT 3

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahh rasa dah berzaman pulak gua tak datang mana-mana majlis pratonton kannn. Maklumlah dua pratonton sebelum ni aku lupa nak pergi, stuck in jammed.. haihh takdak rezeki la kot.. So filem kali ni memang TAK AKAN aku lepaskan peluang kannzz. Ahakz.

 

DSC07539

Haaaa gi gambar rojak namanya.. Ada yang acah-acah nak masuk.. ada lak main tolak-tolak kat tepi tuh. Apa daaaa. Yang kompem serta pasti Bro Framestone ada di mana-manaaa !!!!

 

 

DSC07580

Yaaa tidak sah rasanya kalau tak ada gambar bersama Mejar David Teo ! Wajib bergambar. Haahaa boleh lak gua tak perasan tema majlis kali ini ialah tema hari raya !!! Tengok Mr David dah hensem-hensem pakai baju melayu siap sampin woo !

 

 

DSC07607

DSC07622

Barisan pelakon utama dan pelakon pembantu filem Adnan Sempit 3 serta Mejar David Teo.

 

 

DSC07626

Hiksss dengan kak yong wajib ber-camwore ! Gituuu! Tapi tudung aku dah kembang2 tu kenapaa :/

 

 

DSC07648

Intan Ladyana yang memegang watak Nadia iaitu isteri kepada Adnan.

 

 

DSC07636

Berbuka puasa pula di restoran Shogun. Semeja dengan Shima Anuar dan Intan Ladyana.. Belakang ku pula Niezam Zaidi. Ahaaa artis kah aku? TETTTTTT!!!

 

DSC07654

Ber-gwiyomi dengan Niezam Zaidi. Gituuhhh!

 

 

DSC07561

DSC07560

Cantikkkkk kak yong kesayangan pakai baju Hatta Dolmat uollss!

 

DSC07554

Macam barbie dolls sangat !! Comel comel !!!

 

DSC07562

Cantik tiada disangkal lagiiii ! Muahhh kak yong !

 

 

Ahaaa nak tahu best ke idok filem sekuel kali ini, nantikan dengan penuh kesabaran di dada review daripada aku okayh? Dan jugaaa nantikan video gua interview artis-artis ni.. Erkk kecuali Yanaaa. Tak sempat kite nak ber-video.. Takpe takpe.. Lain kali pasti ada !!!! Hehehe muahh !

 

 

JOM SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE NISA KAY !!

 

 

 

YOSHHH!!!


17 comments:

  1. Eh, gambar Asyik lah yang first tu..yg tudung hijo tu..hehe..nice to meet you Nisa..seronok majlis smlm tu..Yana memang mcm barbie doll hbs..tak berkelip tgk dia..;)

    *harap dpt jumpa lg nanti..;)

    ReplyDelete
  2. Hda minat Yana Samsudin. Comel lah dye.

    Kak nisa makin comel jugak. Bahagia lettew :D

    ReplyDelete
  3. wow...bestnye...comey sgt2 kak intan...huhuhu

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cantiknyee yanaaa. nisa ponnnn

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... wah bestnya pergi pratonton... bro memang ada kat mana2 pun ;p

    ReplyDelete
  6. makin cantik la yana tu... ^_^

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum nisa....wah cun nyer semuanya ada best la...;)

    ReplyDelete
  8. akak nisa..adik yana samsudin ke??sorry tanye..

    ReplyDelete
  9. wahhh..bestlah pat gi event camni nisa...cool...paling good looking nisalah...hehehe

    ReplyDelete
  10. pergh.. nisa kay lepas ni akan bergelar pelakon wanita tanah air. ko sombong dengan aku, aku keek ko.hahaha

    ReplyDelete
  11. wah!
    best giler dpt jmpa yana. :)

    ReplyDelete
  12. uiks, nisa lagi tinggi dari intan ladiana

    Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan dan Saiazuan Blog :)

    ReplyDelete
  13. Betul ke nisakay masuk tv dlm iklan

    ReplyDelete
  14. Meriahnyer!!! Selamat Hari raya Nisa.. Maaf zahir & Batin.. :)

    ReplyDelete
  15. cantik kak yong..u are artis nisa kay ..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay