Wednesday, July 31, 2013

Sekitar majlis pratonton filem ADNAN SEMPIT 3

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahh rasa dah berzaman pulak gua tak datang mana-mana majlis pratonton kannn. Maklumlah dua pratonton sebelum ni aku lupa nak pergi, stuck in jammed.. haihh takdak rezeki la kot.. So filem kali ni memang TAK AKAN aku lepaskan peluang kannzz. Ahakz.

 

DSC07539

Haaaa gi gambar rojak namanya.. Ada yang acah-acah nak masuk.. ada lak main tolak-tolak kat tepi tuh. Apa daaaa. Yang kompem serta pasti Bro Framestone ada di mana-manaaa !!!!

 

 

DSC07580

Yaaa tidak sah rasanya kalau tak ada gambar bersama Mejar David Teo ! Wajib bergambar. Haahaa boleh lak gua tak perasan tema majlis kali ini ialah tema hari raya !!! Tengok Mr David dah hensem-hensem pakai baju melayu siap sampin woo !

 

 

DSC07607

DSC07622

Barisan pelakon utama dan pelakon pembantu filem Adnan Sempit 3 serta Mejar David Teo.

 

 

DSC07626

Hiksss dengan kak yong wajib ber-camwore ! Gituuu! Tapi tudung aku dah kembang2 tu kenapaa :/

 

 

DSC07648

Intan Ladyana yang memegang watak Nadia iaitu isteri kepada Adnan.

 

 

DSC07636

Berbuka puasa pula di restoran Shogun. Semeja dengan Shima Anuar dan Intan Ladyana.. Belakang ku pula Niezam Zaidi. Ahaaa artis kah aku? TETTTTTT!!!

 

DSC07654

Ber-gwiyomi dengan Niezam Zaidi. Gituuhhh!

 

 

DSC07561

DSC07560

Cantikkkkk kak yong kesayangan pakai baju Hatta Dolmat uollss!

 

DSC07554

Macam barbie dolls sangat !! Comel comel !!!

 

DSC07562

Cantik tiada disangkal lagiiii ! Muahhh kak yong !

 

 

Ahaaa nak tahu best ke idok filem sekuel kali ini, nantikan dengan penuh kesabaran di dada review daripada aku okayh? Dan jugaaa nantikan video gua interview artis-artis ni.. Erkk kecuali Yanaaa. Tak sempat kite nak ber-video.. Takpe takpe.. Lain kali pasti ada !!!! Hehehe muahh !

 

 

JOM SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE NISA KAY !!

 

 

 

YOSHHH!!!

17 comments :

Asyik Izas said...

Eh, gambar Asyik lah yang first tu..yg tudung hijo tu..hehe..nice to meet you Nisa..seronok majlis smlm tu..Yana memang mcm barbie doll hbs..tak berkelip tgk dia..;)

*harap dpt jumpa lg nanti..;)

Nurulhuda Abu Hassan said...

Hda minat Yana Samsudin. Comel lah dye.

Kak nisa makin comel jugak. Bahagia lettew :D

Munirah Rafiuddin said...

wow...bestnye...comey sgt2 kak intan...huhuhu

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

EZAN IDMA said...

cantiknyee yanaaa. nisa ponnnn

Sheila Salim said...

Assalamualaikum... wah bestnya pergi pratonton... bro memang ada kat mana2 pun ;p

farra8979 said...

makin cantik la yana tu... ^_^

Syafiqah Hashim said...

woohoo..bestnyaaa..

Mas Zull said...

assalamualaikum nisa....wah cun nyer semuanya ada best la...;)

Syasya_Anuar said...

akak nisa..adik yana samsudin ke??sorry tanye..

ahmad endo said...

wahhh..bestlah pat gi event camni nisa...cool...paling good looking nisalah...hehehe

boni kacak said...

pergh.. nisa kay lepas ni akan bergelar pelakon wanita tanah air. ko sombong dengan aku, aku keek ko.hahaha

mizzapple said...

wah!
best giler dpt jmpa yana. :)

Zuan said...

uiks, nisa lagi tinggi dari intan ladiana

Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan dan Saiazuan Blog :)

tarmizi said...

Betul ke nisakay masuk tv dlm iklan

Cik Nurul Siezuka said...

Meriahnyer!!! Selamat Hari raya Nisa.. Maaf zahir & Batin.. :)

MOHD HANIFF said...

Cantiknya Yana

Ain Dzaya said...

cantik kak yong..u are artis nisa kay ..