Saturday, July 13, 2013

PENGUMUMAN PEMENANG MINI GIVEAWAY BERSAMA KATE

 

ASSALAMUALAIKUM…

 

Haaa.. lama betol aku nak umumkan pemenang.. Maaf kepada semua yang join mini giveaway yang aku anjurkan bersama pihak KATE dalam entry ini. Giveaway yang sangat simple, cuma perlu jawab soalan mudah aje..

 

Hadiah pulak ditaja oleh pihak KATE. Wahhh mesti tak sabar korang semua nak beraya dengan mekap terbaru dari KATE kannn. Best lah korang ! Mekap KATE sangat sangat sesuai untuk korang bergaya di pagi raya, tona keemasan boleh match dengan apa jua warna baju raya korang. Pasti glamorous di pagi raya !

 

DSC00442

 

Jeng jengg jengg.. berikut adalah 4 pemenang bertuah yang akan memenangi produk mekap KATE :

 

3 PEMENANG GOLDISH EYE SHADOW :

http://zawanizainal.blogspot.com/

http://coretangirlblog.blogspot.com/

http://durraanna.blogspot.com/

 

1 PEMENANG SHINY EYELID LINER

http://nasyaahmad-storyoflife.blogspot.com/

 

 

Haaaa beribu-ribu taniaaa~ Beribu-ribu taniaaaaaa kepada semua pemenang ! Sila emelkan butiran : NAMA PENUH, NO KAD PENGENALAN, URL BLOG dan NO TELEFON ke alamat emel aku sukamenaip@yahoo.com yaa.. Sila letak title “PEMENANG GIVEAWAY KATE” di bahagian subject email.

 

 

 

 

Okaylah thanks ! Bye love love !


13 comments:

  1. tahniah kepada yang menang..pada yang tak dapat tu, hehe cuba la lagi.. takkan dah giveup kot?

    ReplyDelete
  2. nak emailkan jugak walaupun tak mng..boleh? hehe selamat berpuasa nisa ;)

    ReplyDelete
  3. Boleh melaram hari raya nanti.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki bulan puasa .Im so happy :')

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki bulan puasa. . .Im so happy :')

    ReplyDelete
  6. ala... x menang pulak haha. papepun, tahniah pada yang menang!

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd pemenang..mesti seronok sgt2 tu..hee

    ReplyDelete
  8. haha beribu-ribu tanniiaaa
    dah macam ape entah.

    ReplyDelete
  9. congrats kepada pemenang gak...hehehe

    ReplyDelete
  10. thanks alot nisa. tq jgk pada korang yang ucapkan tahniah.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, best gila menang hadiah ni. taniah pemenang ya :)

    ReplyDelete
  12. Untunglah....saper yg mng tu ribi ribu tahniaaahhh..

    ReplyDelete
  13. sis , sy dah bagi details kat fan page sis. sory , x bleh nak anta mlalui email

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay