Saturday, July 13, 2013

PENGUMUMAN PEMENANG MINI GIVEAWAY BERSAMA KATE

 

ASSALAMUALAIKUM…

 

Haaa.. lama betol aku nak umumkan pemenang.. Maaf kepada semua yang join mini giveaway yang aku anjurkan bersama pihak KATE dalam entry ini. Giveaway yang sangat simple, cuma perlu jawab soalan mudah aje..

 

Hadiah pulak ditaja oleh pihak KATE. Wahhh mesti tak sabar korang semua nak beraya dengan mekap terbaru dari KATE kannn. Best lah korang ! Mekap KATE sangat sangat sesuai untuk korang bergaya di pagi raya, tona keemasan boleh match dengan apa jua warna baju raya korang. Pasti glamorous di pagi raya !

 

DSC00442

 

Jeng jengg jengg.. berikut adalah 4 pemenang bertuah yang akan memenangi produk mekap KATE :

 

3 PEMENANG GOLDISH EYE SHADOW :

http://zawanizainal.blogspot.com/

http://coretangirlblog.blogspot.com/

http://durraanna.blogspot.com/

 

1 PEMENANG SHINY EYELID LINER

http://nasyaahmad-storyoflife.blogspot.com/

 

 

Haaaa beribu-ribu taniaaa~ Beribu-ribu taniaaaaaa kepada semua pemenang ! Sila emelkan butiran : NAMA PENUH, NO KAD PENGENALAN, URL BLOG dan NO TELEFON ke alamat emel aku sukamenaip@yahoo.com yaa.. Sila letak title “PEMENANG GIVEAWAY KATE” di bahagian subject email.

 

 

 

 

Okaylah thanks ! Bye love love !

13 comments :

Zuan said...

tahniah kepada yang menang..pada yang tak dapat tu, hehe cuba la lagi.. takkan dah giveup kot?

Shiqin Sunshine said...

nak emailkan jugak walaupun tak mng..boleh? hehe selamat berpuasa nisa ;)

JunAina said...

Boleh melaram hari raya nanti.

Ohh Durra said...

Alhamdulillah rezeki bulan puasa .Im so happy :')

Ohh Durra said...

Alhamdulillah rezeki bulan puasa. . .Im so happy :')

Umie Artoqiemie said...

ala... x menang pulak haha. papepun, tahniah pada yang menang!

Asyik Izas said...

Tahniah kpd pemenang..mesti seronok sgt2 tu..hee

Ihsan Arifin said...

haha beribu-ribu tanniiaaa
dah macam ape entah.

ahmad endo said...

congrats kepada pemenang gak...hehehe

zaza said...

thanks alot nisa. tq jgk pada korang yang ucapkan tahniah.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, best gila menang hadiah ni. taniah pemenang ya :)

Hidayah said...

Untunglah....saper yg mng tu ribi ribu tahniaaahhh..

wana wazm said...

sis , sy dah bagi details kat fan page sis. sory , x bleh nak anta mlalui email