Thursday, July 25, 2013

Kad raya dari NISA KAY

 

Assalamualaikum..

 

Yeahhh setelah lebih kurang nak 2 minggu kita berpuasa, makin terasa kemeriahan nak raya tu uolls kann! Mesti korang dah beli atau tempah baju raya.. Tak pun order je yang ready made kan? Online pun dah banyak jual baju raya.. Sebelum tu, nak promote lah, siapa takde lagi baju raya boleh usha De Lensa Boutique ye ! Sebab salah satu baju raya aku pun dari butik ni wink wink !

 

photo 2

 

Ok berbalik kepada tajuk di atas, aku sekali ingin nak bagi kad raya kepada readers yang bertuah.. Selama bertahun blog cabuk ni menempatkan diri di arena blog yang luas ni, ada juga yang tak putus-putus bagi sokongan , yang silent readers.. semualah..

 

Tahun lepas aku ada bagi juga kad raya.. Banyak yang bagi by hand la berbanding pos.. Bila ingat-ingat balik totalnya lebih 30 keping kad raya. Tak larat nak bagi banyak-banyak wuwuwuuwu.. So tahun ni pun sebab kesibukan melandaaa.. Aku pun dengan ini nak menyatakan tahun ni aku peruntukkan 20 keping kad raya sajo..

 

 

MACAM MANA NAK DAPAT KAD RAYA DARI AKU ???

LANGKAH 1 – Like fanpage SAYA SUKA MENAIP di sini
https://www.facebook.com/nisamenaip?ref=hl

 

LANGKAH 2 – Inbox fanpage butiran anda :
Nama Penuh
URL Blog
Alamat Lengkap

 

 

 

 

So terima kasih in advance ya ! I’ll be waiting for your messages !

 

YOSHH !

19 comments :

Anak pak cik Azhar :) said...

kak nisa..nak kad raya 1..hehe

Azwar Syuhada said...

nak satuuuu .... =p

penaberkala said...

pergh, sape yg tak nak kad raya dari nisa kan?
untung la sape yg dapat
selit duit raya singit dua ye, wakakaka

HARIMAU MALAYA said...

Bertuah sapa dapat kad raya dari Admin..(mcm terima surat cintale pule)...nak satu??

Diyana Hani said...

nak kad raya jugak!!

bb_nona said...

DONE,,OK PLEASE..NAK KADD RYE...WUHUUUWWW

Bang Iwan said...

Saya mau dong dapat sebiji...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nisa, kita dah pm awak hehehhee :)

YnaRazali said...

done

Amy Pdzy said...

Done! hihi

Mira Adzlia said...

huhu..nk...

Nisa Greennnpanda said...

done... arap2 dpt... :3
slamat b'puase~

Wawa Ashihara said...

wahhh ! nak dr k.nisa :) excited nii boleh x k.nisa ?? ^__^

Nana Ameer said...

wahhh boleh ke?? nak satu :D

sasa selamat said...

thumbs up for u nisa...sebab naikkan semangat hantar2 kad raya..yelar sekarang ni dah kurang org hantar kad raya kad raya ni kan :)

Bonda Qalish said...

saya nak juga...dah pm...

Mama Darwiish said...

SAYA DAH...HEHE

miya amira said...

sy pom nak satu...

Amer Amirah said...

bestnyaa , tak dan nak join skali. dh trlps sbb bru jenguk blog akak..