Wednesday, July 17, 2013

Jom usha ushaa~

 

Assalamualaikum..

 

Heeee bukan selalu aku nak promote barang camni dah kann.. Lama dah tak camwhore dengan baju-baju dari pelbagai online shop. Kali ni nak promote online shop sendiri boleh? Hahaha aku selaku founder bertanggungjawab mempromosi brand FSYN by NK ni ye dakk? Hahhaa~

 

Aku banyak dah pakai baju from my own online shopp.. Puas hati. Bila orang tanya beli kat mana, boleh refer dorang terus kepada online shop aku ye dak? And nak nak raya ni aku akan update banyak stok la, sebab nak kejar waktu cuti poslaju kan. So jom cuci mata.

 

SM TEASER

 

COVER PHOTO AC

 

LF TEASER

 

TEASER WC

 

 

Boleh like Facebook fanpage FSYN di sini :
https://www.facebook.com/FSYNbyNK

 

Atau pada sesiapa yang ada akaun instagram, jom follow :
http://instagram.com/fsyn_my/

 

Dan boleh tweet kami di akaun twitter FSYN :
https://twitter.com/FSYN_MY

 

 

Selain baju dan beg, FSYN by NK ada jugak jual produk kecantikan. Ada mekap dan macam-macam lagi.. Kalau nak tahu boleh usha page FSYN by NK okay? Thank you so much semua ! Muahh !!!

 

 

 

Okaylah thanks ! Bye love love !

11 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. lawa gila. rege mahal tak? akak nak ushaaaaaaaa :)

aCu atiQ said...

skirtt tu lawooo~

Umie Artoqiemie said...

skirt tu lawaaaa

Asyik Izas said...

byk yg menarik ni..:)

Mizz ErMa said...

wah, sume cantik2..especially skirt tu..rasanya xpenah jumpa lg stakat nie..hehe

Mira Adzlia said...

suke skirt tu :)

JunAina said...

Fesyen2 sekarang ni kalau akak pakai nampak pelik tak, almaklumlah dah tua.

Fiena Taha said...

cantik

Fiena Taha said...

cantik

boni kacak said...

cun cun semuanya :)

Yumida Huda said...

outwear tu cantik
gojes je bila pakai

follower ke 14,686..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
http://umikasum.blogspot.com