Saturday, July 13, 2013

Hadiah dari follower

 

Assalamualaikum..

 

Rasanya dah terlalu lambat untuk aku bercerita pasal ni.. Pasal hadiah hari jadi.. Ye lah kemain nak update entry padahal birthday aku dah berlalu sebulan yang lepas. Ok. SEBULAN. Ahh peduli pulak kan. Gambar-gambar nye dah lama aku ambil dan edit letak watermark.. Baru sekarang aku ada masa nak update blog.

 

ALHAMDULILLAH things get better as time goes by. Gitchuuuu!! Setelah melepaskan diri dari bayang-bayang manusia berhaluan songsang (ooppsss) aku akhirnya bahagia hidup berdikari dan disayangi rakan-rakan sekeliling… Jodoh? Kita bercakap pasal benda lain la dulu ye. Koff koff.

 

DSC04691

Birthday aku bulan lepas aku jalani dengan bahagia.. kejutan dari si dia (ehhh??) dan ucapan yang tidak putus-putus di twitter, facebook, blog dan instagram.. hadiah dari kawan baik dan sambutan kecil-kecilan dengan orang sekeliling…

 

Yang specialnya tahun ni buat pertama kalinya aku menerima hadiah dari follower aku. Aku tak pasti beliau follow aku dari blog atau di instagram sahaja… Tapi buat pertama kalinya aku bagi alamat kepada orang yang tak aku kenal untuk kiriman hadiah. Sebab tahun lepas aku ada refuse orang mintak-mintak alamat ni. Heee sorryyyy~

 

DSC04693

Ahaaaa tuuuu diaaaaa~ Nisa Kay versi kartun uolllsss !!! Hikhik walaupun versi kartun aku maintain kurusss dan jugaa.. ehemm COMEL. Bahahaha sila muntah berbaldi-baldi sekarang !

 

 

DSC04695

Ini comel. Siap berbaju kurung uolllsss.. Ada skuter and meow meow kat situ. Hik hik.. Kening tuu pentingggg.. kening tuuuuuu. Hak hak hak. Berbaju kurung okeh. Terasa ayu sangat di situ. Lalalalala…

 

 

DSC04699

Ahaaa kartun ini sebenarnya hadiah dari adik Aku Napie haaa suke suke je aku panggil dia adik kan? Sebab aku agak-agak dia ni muda belia lagi. Ehh habis aku apa? Aku forever 15 years old, boleh? Bahahahhaa!!!

 

 

DSC04701

DSC04704

Turut disertakan dalam sampul yang dikirim adalah sebuah komik hasil karya beliau. Patut lahh pandai melukis.. Har har har bila layan komik macam ni memang teringat zaman dolu-dolu aku memang layan bonar dengan komik kartunis tempatan.. macam majalah APO, majalah UJANG.. macam-macam lagi la..

 

 

DSC04711

Ahaaa kot la memerlukan perkhidmatan yang berkaitan, boleh lah contact adik Aku Napie ni… (apesal aku panggil dia adik?) kakakaka…

 

 

DSC04715

Haaa alang-alang pergi IKEA kann ari tu aku rembat laa dua frame gambar. Yang penting PINK okeh. Warna lain tidak diberi muka sama sekali. Wakakaka.. So just test test la letak dalam frame ehh macam cantikk. So biar jelah kat  situ kennz..

 

Kepada adik Aku Napie, akak (huk huk) mengucapkan ribuan jutaan terima kasih atas hadiah hari jadi ni.. Hahahha terharu laa ade jugak orang sudi hulur hadiah pada diriku yang tak seberapa ni.. Blog pun kian terabai je sekarang. Ishh sadis !

 

 

 

Okaylah thanks ! Bye love love !

13 comments :

Tcca Anuar said...

comelnya gambar.. haha kening tu sama lah. seriously~ hehe

Ayu Idayu said...

waaa! comelnya gambar kartun kak nisa tu.. hehehe.. :DD

nini said...

wah wah...hepi belated besday...comel la gambar2 tu..hehe

mirza syazwina said...

lawala,cantik je =))

Mahirah Ridzuan said...

sweet...

Mek Onie said...

kemainkan tu :D

Keli Menari said...

penyeri meja ~

Pinkbubblegumprincess said...

soooo sweet

Anonymous said...

semaknya meja syg -.-

ikhlas,
teman lelaki

Terbelog said...

hepi belated besday...comel

FiQa said...

comel2!
kak nisa, nak tnya, gmbr kak nisa dgn sape dlm frame blakang frame kartun atas meja tu???

FIRDAUS HUSAIN said...

hehe..adik napie oh adik napie

aku_NAPiE said...

haha..ur welcome...sape nk gambar cmtu leh order yer...


nisa: i dh 26 tahun la..adik ke? hihihi