Wednesday, July 24, 2013

Berpeluang menemuramah duta LINE Malaysia–Nazim Othman dan Neelofa

 

Assalamualaikum…

 

Baru-baru ni aku dan team AMANZ dijemput ke majlis berbuka puasa bersama jenama messaging app yang tengah naik kat Malaysia ni, iaitu LINE. LINE ni asalnye dari Korea dan apa yang menariknya LINE app ni ada sticker yang comel comel sangat sesuai untuk korang ekspresikan perasaan korang Ahaa gituu.

 

DSC06400

Sebelum majlis berbuka puasa berlangsung, para hadirin turut diperkenalkan kepada 3 orang artis Malaysia yang dipilih menjadi duta LINE Malaysia. Tak lain tak bukan para pelakon Nazim Othman, Fizo Omar dan Neelofa.

 

 

cats

Ahaaa dah namanya datang buat keje kan.. So kena lah interview orang kan.. Aku sangat berbesar hati dapat interview selebriti dan duta LINE Malaysia ni haaa.. Pada asalnya aku interview ketiga-tiga duta ni.. tapi too bad video interview Fizo Omar got problem and cannot be uploaded :(

 

 

DSC06403

Selebriti dan duta LINE Malaysia yang pertama aku interview adalah Nazim Othman.. It was just a quick interview.. memandangkan kami AMANZ hanya cover berita teknologi, tapi nak jugak kita tahu mengenai penggunaan aplikasi oleh para artis kan? So just a quick interview with Nazim Othman :

 

 

DSC06406

Alaaa takde gambar berdua dengan Neelofa pulakk! Tapi ade gak gambar ni haaa. Asalnya nak bergambar dengan Melakaboy (tengah) then Lofa dengan kiut nye nak fit into frame jugaakk. Hehehe. Nasib ade jugaklah gambar. Nak tengok gambar mesra aku dengan Lofa boleh follow instagram aku amboi promote ! Watch this quick interview with Lofa :

 

 

Ahaaa kalau nak tau ini lah pertama-tama kalinyaa.. buat julung-julung kalinyaa… AMANZ menampilkan artis dalam video-video terbitan mereka tau! Sekali dapat lak Lofa dengan Nazim Othman para duta LINE Malaysia lagii.. Curlass.

 

Tak dinafikan dunia teknologi memberi manfaat kepada semua.. So inshaAllah kalau boss approve akan ada lagi video selingan macam ni, menanyakan pendapat para selebriti Malaysia mengenai perkembangan dunia teknologi, dan kegunaan teknologi dalam kehidupan seharian mereka. Till then, YOSHHH !!!

 

 

 

XOXO

17 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnyaa jumpa depa2 :)
*iklan neelofa kat line tu comel!

YnaRazali said...

tahniah Nisa.dapat terbiu lofa n nazim..suka3.hehe

muja said...

prefer the malay nazim daripada yang korean nazim,, sobbsss.. btw, bestnya jadi hos ni kan,, ehehe

LaLa mhdnor said...

lofa cantik, nisa pun cantik =D

Melastik Bintang said...

apsal nazim tu dah macam artis k pop dah ....hoho...

Eina Sakinah said...

Wahhh nazim othman! Tapi iklan nazim plg cute skali kan.. Hehe ade meoww

Shazwani Ramly said...

wahh kak nisa seronoknyaaaaa.

Nana Ameer said...

Wahh bestnyaa akk :)
#tapi memang best la iklan LINE kak lofa tu. nana pun suka ;)

Rosmiza Ali said...

Comel pulak dengar Lofa gelak.. Hikhik! ^^,

Puteri syakila said...

bestnya kak nisa jumpa neelofa dgn nazim othman :)

Fienazzuki said...

Tahniah sebab dah keluarkan video interview...
Ngeee...
I Love LINE too!!!

SecretOfShaila said...

nealofa...mmg cun...nisa sentiasa ayu..^^

HARIMAU MALAYA said...

Wah lawanye nealofa, nisa lak cun bile senyum.

HaFizaH aYu said...

suka tgk iklan line sbb ade lofa..hehe

cikpia said...

iklan LINE memang best gile!!! cute sey!!!

Anonymous said...

Its from Japan. Not korea dear..

~♥dieyba_baby♥~ said...

best nyee dapat jumpa artis nisaa.. hheheheh :)