Thursday, June 20, 2013

KAKAOTALK - Aplikasi komunikasi terhangat di pasaran !


 
Assalamualaikum.. hai..
 
 
 

Ahaa baca tajuk kat atas jangan ingat aku ni cuba nak menjual ubat kurs, ubat kuat, atau ubat-ubat yang sewaktu dengannya.. Nak tanya bape ramai readers aku yang dah guna aplikasi yang tengah hot sekarang ni – KAKAOTALK ???
 
 
 
 

Haaa memandangkang smartphones masa kini dilengkapi dengan sokongan aplikasi, maka banyaklah aplikasi untuk komunikasi dibangunkan.. Dalam banyak-banyak aplikasi, KAKAOTALK jugak yang best sebab FREE chat.. FREE group chat.. FREE call… dan banyakkk lagi fungsi lain ! Kalau nak aku senaraikan kat sini tak habis kott… Maka dengan itu..
 
 
 
 


 
Jom ramai-ramai like fanpage rasmi KAKAOTALK untuk lebih banyak info terbaru dan menarik mengenai aplikasi best ni okay ? KLIK LINK INI ---> https://www.facebook.com/kakaotalk.my




cats1

Ehemmm… aku dah pun install aplikasi ni.. So kawan-kawan rapat ku, marilah kita guna KAKAOTALK yaa ! Senang sangat ni haa.. Korang yang belum tu bila lagi yak? Kihkih…
 
 
 
 
 
cats2
 
Omo! Dapat free stickers dari KAKAOTALK lahhh !! Pengsannnn okayyy! Nak nak lagi aku ni peminat Big Bang gituuuu ~ So kawan-kawan kalau aku duk hantar sticker Big Bang tu mohon bersabar ye.. Kekekee...






XOXO

7 comments :

Umie Artoqiemie said...

masih..
masih..
belom install apps ni.
masih
melekat
di wechat
masih...

muja said...

muja masih setia ngan wechat,, gpn lagi feel chatting guna keyboard compared to touch screen,, kih3

chinta said...

ye betol tu nisa..lepas wechat, sekarang ni famous dengan kakaotalk plak

NurainSuperr said...

ain tau guna wechat ja :P

TeQah Khaire said...

Kakaotalk tak sesuai untuk hp blackberry, hanya boley chat jer. Call free xboley pun. sedey :(

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nisa, haritu sheila dah upload pastu tengok kawan2 semua takda guna Kakaotalk. terus uninstall. hihi.

mizi said...

Banyak sangat skrg skype la, watsup la wee chat la line la berat phone je sakit jari nak petik haha