Wednesday, May 22, 2013

SENARAI PENAJA HADIAH GIVEAWAY

 

ASSALAMUALAIKUM…

 

Wahhhh debaran makin terasa buat semua yang tak sabar nak menyertai giveaway ya.. sekali sekala berkongsi rezeki dengan kalian seronok jugaaa :) Terima kasih kepada semua yang memberi respon positive dan terima kasih kepada para penaja di bawah kerana sudi menaja hadiah !

 

Jom ushaaa apakah barangan yang mungkinnnn anda menangi ?? Jeng jeng jeng….

 

******************************************************

fsyn4

FACEBOOK PAGE : FSYN by Nisa Kay

 

Peplum Dress – 3 pemenang
Jam tangan unisex – 10 pemenang

 

******************************************************

 

emas putih

BLOG : http://www.kisahemasputih.com/
FACEBOOK PAGE : Emas Putih [dot] Com

 

Topup RM10 – 2 pemenang

******************************************************

 

dan hati ini berkata

BLOG : http://danhatiiniberkata.blogspot.com/
FACEBOOK PAGE : Ernyassmien

 

Pakaian Wanita – 1 pemenang

******************************************************

 

HEADER1

BLOG : http://pustakawanceria.blogspot.com/

 

Shawl – 1 pemenang
Keychain – 1 pemenang

******************************************************

 

COSMO 1

LAMAN WEB : http://www.cosmoladiess.my/
FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/TudungUpdate

 

Tudung – 5 pemenang
Aksesori – 2 pemenang

 

******************************************************

 

hati gumbira

BLOG : http://hatigumbirabymyraabdullah.blogspot.com/
FACEBOOK PAGE : http://www.facebook.com/Hatigumbiraboutique

 

Shawl Saira – 3 pemenang

 

******************************************************

 

shs boutique

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/shscollection

 

Cardigan – 2 pemenang

 

******************************************************

 

mr superman

BLOG : http://superman-as.blogspot.com/

 

Satu pasang kasut lelaki – 1 pemenang

 

******************************************************

 

yaya craft

BLOG : http://yayacraft.blogspot.com/
FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/YayaKraf?fref=ts

 

Inner Neck Lapik Dagu – 2 pemenang

 

******************************************************

 

ajumohit

BLOG : http://www.ajumohit.com/

 

Wang tunai RM100 – 1 pemenang

 

******************************************************

 

shaz online butik

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/ShazOnlineButik
BLOG : http://shaznzcraft.blogspot.com/

 

Topup RM – 5 pemenang

 

******************************************************

 

sweet style

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pages/SweetStyle-Collections/273237019370761?fref=ts

 

Tudung / shawl tribal – 4 pemenang
Peplum – 2 pemenang

 

******************************************************

 

kyla by nsb

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/kylabynsb
BLOG : http://kylabynsb.blogspot.com/

 

Shawl – 3 pemenang
Peplum – 1 pemenang

 

******************************************************

 

pupel liyana

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pupeliyanashop
WEBSITE : http://www.pupeliyanashop.com/


Peplum Dress – 2 pemenang
Tony Moly Lip Tint – 5 pemenang

 

******************************************************

Haaa… apa kata uolllss??? Dah tak sabar nak join giveaway nampaknyaaaa ???? Dah ade rasa diri tu bakal bertuah dan menang salah satu hadiah takk??? 55 PEMENANG BERTUAHHHH!!! Adakah anda salah seoranggg? Kalau tak sabar nak join apa kata uollss follow blog dan like fanpage para penaja di atas. Haa kalau dah siap-siap follow and like page dorang senang sikittt….

 

 

Lagipun sebagai tanda penghargaan kepada para penaja hadiah kan… So apa salahnya korang follow blog penaja dan like fanpage dorang kan kan kannn….

 

SABAR yaaa!!! Giveaway kali ni belum dilancarkannnn ! Dah launch nanti korang join ramai yeee…… Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu~

 

 

 

XOXO


40 comments:

  1. wah byk betul sponsor..mesti try nanti..:)

    ReplyDelete
  2. wahhhh mnarik! xsabar nak join! hehe

    ReplyDelete
  3. wow...boleh tahan gak adiah2 ni... =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Done follow & like all.. Tapi yang last sekali tu (Kyla) takde widget follower nak follow.. Huhu~

    ReplyDelete
  5. of course tak sabar nak tunggu nie..

    ReplyDelete
  6. menarik nya... nK join la...

    ReplyDelete
  7. 55 orang pemenang ya?OK nak try juga ni mana tahu boleh menang...

    ReplyDelete
  8. Amboi.. banyaknye hadiah. Akak pun nak join la. hehe

    ReplyDelete
  9. Banyak doe sponsor. Nisa retisssss. Hiks

    ReplyDelete
  10. salam nisa....kalau sy brminat nk sponser jgk..mcm mna ye? kalau brminat boleh email sy blk...tq :)

    ReplyDelete
  11. bestnyee byk sponsor...

    erm.. nisa x dpt emel akk ek?

    ReplyDelete
  12. Baru selesai like dan follow semuanya..bila nak diadakan kontes tu ya..

    ReplyDelete
  13. hadiah mantap gila. mesti join nie ^^

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. sheila nak join juga! hehehheeee. banyaknya hadiahhhh :)

    ReplyDelete
  15. wow! hadiah yang gempak kabboomm!!

    ReplyDelete
  16. done follow and like ... yg last tu memang takda widget,kan?

    saya nak join! =D ngee

    ReplyDelete
  17. Blog KYLA dgn yg last sekali tu camna nak follow? Takda follower widget.
    Minta tlg update lagi sekali ye supaya mudah kami nak follow. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  18. dah add sume tp yayacraf permission denied... how?

    ReplyDelete
  19. done follow.

    tapi,

    yayacraft tu permisssion denied.
    kylabynsb pulak takde button follow.

    macam mana macam mana. wuuu~

    ReplyDelete
  20. giler giler hadiah yang ditawarkan ni . errrrrrrrrrrrrrrrr , takpe kalau ada rezeki insyaAllah tak kemana :D hihi . menarik tetarik da bomb ~

    ReplyDelete
  21. ader certain blog xtau nk follow kat ner.. :(
    lg satu, sponsor yanacraft link ke bloh permission denied n link ke fb trus kluar home fb bukan page die..cm ner yea...huwaaa...

    naaf,saya budak baru belajar*

    ReplyDelete
  22. harap-harap ada la rezeki raya tahun ni. in shaa Allah.. Aminnnn

    ReplyDelete
  23. Kak Nisa, fanpage dan blog YayaCraft tak boleh buka lah. Blog jadi 'Permission denied' fanpage bila tekan terus ke facebook 'home'

    ReplyDelete
  24. kat mana nk follow ajumohit tu? xde pun

    ReplyDelete
  25. blog kyla pun xley follow :D hehe

    ReplyDelete
  26. Sy join ye sis :)
    http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    ReplyDelete
  27. done follow and liking...hehehe

    ReplyDelete
  28. banyak bebenor sponsornya.. nasib guna Google Chrome.. cepat sikit loading.. haha

    ReplyDelete
  29. done follow and like semua :D

    ReplyDelete
  30. penat woo. done like n follow!

    ReplyDelete
  31. done like & follow but 3 sponsor nii tkjumpa button follow

    1-http://www.ajumohit.com/
    2-http://kylabynsb.blogspot.com/
    3-http://www.pupeliyanashop.com/

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay