Wednesday, May 22, 2013

SENARAI PENAJA HADIAH GIVEAWAY

 

ASSALAMUALAIKUM…

 

Wahhhh debaran makin terasa buat semua yang tak sabar nak menyertai giveaway ya.. sekali sekala berkongsi rezeki dengan kalian seronok jugaaa :) Terima kasih kepada semua yang memberi respon positive dan terima kasih kepada para penaja di bawah kerana sudi menaja hadiah !

 

Jom ushaaa apakah barangan yang mungkinnnn anda menangi ?? Jeng jeng jeng….

 

******************************************************

fsyn4

FACEBOOK PAGE : FSYN by Nisa Kay

 

Peplum Dress – 3 pemenang
Jam tangan unisex – 10 pemenang

 

******************************************************

 

emas putih

BLOG : http://www.kisahemasputih.com/
FACEBOOK PAGE : Emas Putih [dot] Com

 

Topup RM10 – 2 pemenang

******************************************************

 

dan hati ini berkata

BLOG : http://danhatiiniberkata.blogspot.com/
FACEBOOK PAGE : Ernyassmien

 

Pakaian Wanita – 1 pemenang

******************************************************

 

HEADER1

BLOG : http://pustakawanceria.blogspot.com/

 

Shawl – 1 pemenang
Keychain – 1 pemenang

******************************************************

 

COSMO 1

LAMAN WEB : http://www.cosmoladiess.my/
FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/TudungUpdate

 

Tudung – 5 pemenang
Aksesori – 2 pemenang

 

******************************************************

 

hati gumbira

BLOG : http://hatigumbirabymyraabdullah.blogspot.com/
FACEBOOK PAGE : http://www.facebook.com/Hatigumbiraboutique

 

Shawl Saira – 3 pemenang

 

******************************************************

 

shs boutique

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/shscollection

 

Cardigan – 2 pemenang

 

******************************************************

 

mr superman

BLOG : http://superman-as.blogspot.com/

 

Satu pasang kasut lelaki – 1 pemenang

 

******************************************************

 

yaya craft

BLOG : http://yayacraft.blogspot.com/
FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/YayaKraf?fref=ts

 

Inner Neck Lapik Dagu – 2 pemenang

 

******************************************************

 

ajumohit

BLOG : http://www.ajumohit.com/

 

Wang tunai RM100 – 1 pemenang

 

******************************************************

 

shaz online butik

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/ShazOnlineButik
BLOG : http://shaznzcraft.blogspot.com/

 

Topup RM – 5 pemenang

 

******************************************************

 

sweet style

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pages/SweetStyle-Collections/273237019370761?fref=ts

 

Tudung / shawl tribal – 4 pemenang
Peplum – 2 pemenang

 

******************************************************

 

kyla by nsb

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/kylabynsb
BLOG : http://kylabynsb.blogspot.com/

 

Shawl – 3 pemenang
Peplum – 1 pemenang

 

******************************************************

 

pupel liyana

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pupeliyanashop
WEBSITE : http://www.pupeliyanashop.com/


Peplum Dress – 2 pemenang
Tony Moly Lip Tint – 5 pemenang

 

******************************************************

Haaa… apa kata uolllss??? Dah tak sabar nak join giveaway nampaknyaaaa ???? Dah ade rasa diri tu bakal bertuah dan menang salah satu hadiah takk??? 55 PEMENANG BERTUAHHHH!!! Adakah anda salah seoranggg? Kalau tak sabar nak join apa kata uollss follow blog dan like fanpage para penaja di atas. Haa kalau dah siap-siap follow and like page dorang senang sikittt….

 

 

Lagipun sebagai tanda penghargaan kepada para penaja hadiah kan… So apa salahnya korang follow blog penaja dan like fanpage dorang kan kan kannn….

 

SABAR yaaa!!! Giveaway kali ni belum dilancarkannnn ! Dah launch nanti korang join ramai yeee…… Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu~

 

 

 

XOXO

40 comments :

Asyik Izas said...

wah byk betul sponsor..mesti try nanti..:)

Jannah Jane said...

heeee xsabar sesangat!

RadhiahIlyas ッ said...

wahhhh mnarik! xsabar nak join! hehe

Munirah Rafiuddin said...

wow...boleh tahan gak adiah2 ni... =)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Rosmiza Ali said...

Done follow & like all.. Tapi yang last sekali tu (Kyla) takde widget follower nak follow.. Huhu~

Kisah Si Dairy said...

of course tak sabar nak tunggu nie..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

solid penaja2 nisa dapat

shakina said...

menarik nya... nK join la...

Peren Lee said...

55 orang pemenang ya?OK nak try juga ni mana tahu boleh menang...

Sha Khalid said...

Amboi.. banyaknye hadiah. Akak pun nak join la. hehe

Why Farouk said...

Banyak doe sponsor. Nisa retisssss. Hiks

Leny said...

wahh,,menarik sekali,,,

aida said...

salam nisa....kalau sy brminat nk sponser jgk..mcm mna ye? kalau brminat boleh email sy blk...tq :)

u.m.i.e said...

done ! tak sabar nak join .:)

Ummi Hanie said...

bestnyee byk sponsor...

erm.. nisa x dpt emel akk ek?

PerenLee said...

Baru selesai like dan follow semuanya..bila nak diadakan kontes tu ya..

C i k R e n e x said...

Wajib join ni.

Ziera Ieyah said...

xsbar nk tggu ni nisa hehe

Aizan Shazlin said...

hadiah mantap gila. mesti join nie ^^

Nur Afridayati said...

boleh menaja hadiah lg ke?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila nak join juga! hehehheeee. banyaknya hadiahhhh :)

Setiasmile said...

wow! hadiah yang gempak kabboomm!!

Nisa Greennnpanda said...

dh like n follow sumer... :3

Am_Mir said...

done follow and like ... yg last tu memang takda widget,kan?

saya nak join! =D ngee

Fatin Liyana said...

Blog KYLA dgn yg last sekali tu camna nak follow? Takda follower widget.
Minta tlg update lagi sekali ye supaya mudah kami nak follow. Terima kasih :)

eyna lollipop said...

dah add sume tp yayacraf permission denied... how?

cikcimi said...

done follow.

tapi,

yayacraft tu permisssion denied.
kylabynsb pulak takde button follow.

macam mana macam mana. wuuu~

DaiahXsite said...

giler giler hadiah yang ditawarkan ni . errrrrrrrrrrrrrrrr , takpe kalau ada rezeki insyaAllah tak kemana :D hihi . menarik tetarik da bomb ~

tirra_miss_u??? tirra_bissu??? said...

ader certain blog xtau nk follow kat ner.. :(
lg satu, sponsor yanacraft link ke bloh permission denied n link ke fb trus kluar home fb bukan page die..cm ner yea...huwaaa...

naaf,saya budak baru belajar*

Ain Nuraini said...

harap-harap ada la rezeki raya tahun ni. in shaa Allah.. Aminnnn

Emma said...

dah join ^__^

Nanie said...

Kak Nisa, fanpage dan blog YayaCraft tak boleh buka lah. Blog jadi 'Permission denied' fanpage bila tekan terus ke facebook 'home'

AmiliaAminudin said...

kat mana nk follow ajumohit tu? xde pun

AmiliaAminudin said...

blog kyla pun xley follow :D hehe

Nana Ameer said...

Sy join ye sis :)
http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

Pn.bayu said...

done follow and liking...hehehe

Ahda Wardatul said...

banyak bebenor sponsornya.. nasib guna Google Chrome.. cepat sikit loading.. haha

muja said...

done follow and like semua :D

Shahida Aqilah said...

penat woo. done like n follow!

Amer Amirah said...

done like & follow but 3 sponsor nii tkjumpa button follow

1-http://www.ajumohit.com/
2-http://kylabynsb.blogspot.com/
3-http://www.pupeliyanashop.com/