Wednesday, May 15, 2013

PENGUMUMAN – Pemenang LINE dolls

 

Assalamualaikum…

 

clip_image0017

 

Masih ingat lagi mini giveaway yang aku buat dalam entry NOKIA ASHA 310 tu??? Haaa maaf sangat sangat sangat kepada semua yang telah menyertai mini giveaway ni… Telah ku baca berkali-kali komen-komen kalian… Thanks semua yang join tauuu! I really really appreciate it !

 

 

Baiklah… Inilah 3 orang pemenang yang akan menerima LINE dolls ni satu sorang ok…

http://penaberkala.blogspot.com/

http://khayrakoyuki.blogspot.com/

http://yummycoklat.blogspot.com/

 

 

IMG_6338_thumb1

 

Tahniahhh korangggg…. So apa yang korang kena buat sekarang ni ialah emailkan details berikut ke alamat emel aku : sukamenaip@yahoo.com

  • NAMA PENUH
  • NO. IC

 

 

 

TAHNIAH sekali lagi dan terima kasihhhh !!!

 

 

 

XOXO

8 comments :

Mila Ahmad said...

penaberkala menang caya larh !

Cynthia Lee said...

Tahniah kepada pemenangan :D

kaki diari said...

tak menang. tade rezeki ;( buat lagi contest nie tau kak nisa..tak jual bear nie ke? nak sgt

amira_hasrori said...

sedihnya tak dapat.wuwuwu :'(

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

comel giler! tahniah kepada pemenang :)

akmal hilmi said...

alah akak nisa ni. saya tak dapat pun. hmm hmmmm

Leny said...

wahhh,,,asyinyaaa,,,selamat ya kepada pemenang!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. comelnya bear tu!