Wednesday, May 15, 2013

PENGUMUMAN – Pemenang LINE dolls

 

Assalamualaikum…

 

clip_image0017

 

Masih ingat lagi mini giveaway yang aku buat dalam entry NOKIA ASHA 310 tu??? Haaa maaf sangat sangat sangat kepada semua yang telah menyertai mini giveaway ni… Telah ku baca berkali-kali komen-komen kalian… Thanks semua yang join tauuu! I really really appreciate it !

 

 

Baiklah… Inilah 3 orang pemenang yang akan menerima LINE dolls ni satu sorang ok…

http://penaberkala.blogspot.com/

http://khayrakoyuki.blogspot.com/

http://yummycoklat.blogspot.com/

 

 

IMG_6338_thumb1

 

Tahniahhh korangggg…. So apa yang korang kena buat sekarang ni ialah emailkan details berikut ke alamat emel aku : sukamenaip@yahoo.com

  • NAMA PENUH
  • NO. IC

 

 

 

TAHNIAH sekali lagi dan terima kasihhhh !!!

 

 

 

XOXO


8 comments:

  1. penaberkala menang caya larh !

    ReplyDelete
  2. tak menang. tade rezeki ;( buat lagi contest nie tau kak nisa..tak jual bear nie ke? nak sgt

    ReplyDelete
  3. alah akak nisa ni. saya tak dapat pun. hmm hmmmm

    ReplyDelete
  4. wahhh,,,asyinyaaa,,,selamat ya kepada pemenang!!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. comelnya bear tu!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay