Monday, April 1, 2013

Samsung Galaxy Note II versi pinky pinky !!!

 

Assalamualaikum..

 

Masa Samsung Galaxy Note keluar dulu aku macam tak berapa minat sebab terlalu gabak pulak kurasakan… Lepas tu aku pergi lak roadshow Galaxy Note, ada karikatur buatkan ilustrasi muka aku menggunakan Galaxy Note, aku rasa macam cool gila..

 

pink note

 

Pastu keluar lak Galaxy Note versi warna hot pink. Berpinar mata gua weeyhhh!! Aku pun tak tahu sejak bila aku minat gila pink.. sebab aku kecik-kecik dulu suka warna-warna kelam jek. Hahahaha sejak masuk UNISEL kot laa aku suka pink?? HAHAHA…

 

Tapi gua makan hati sangat-sangat sebab Galaxy Note pink ni kan limited edition. By the time aku ada duit je nak beli ni, phone ni dah takdak kat pasaran. Aku pasrah dan berserah. Sedih dan terkilan sebab tak sempat nak beli henpon kaler kegemaran aku. Masa tu roommate aku pon nak beli, ponnn tak dapat jugek ! Maka dia belilah Note biasa.. aku pun teruskan hidup dengan Galaxy S 2 aku..

 

NOTE 2 PINK

Pastu aku nampak plak kat Google, ada gambar Galaxy Note II warna pink lembut hoiiii !! Kalau sebelum ni Galaxy Note ada edisi warna pink pekat, kali ni versi warna pink lembut. Hadehhhh cair gua haihhh!!

 

Gua nakkkkk sangat sangat sangat trade in Note II gua ni dengan Note II pink version ni.. Apakan daya rezeki tak menyebelahi gua.. sobss sobss… Gua kena menyimpan duit untuk buat lesen, and bayar muka kereta. Huk huk.. Takpe.. pengorbanan untuk sesuatu yang lebih besar kan..

 

 

note pink

Pastu tambah makan hati makan jantung makan limpa bila gua bukak blog kawan gua, Tia Fazunia, dia dapat Galaxy Note II warna pink ni. Iskk iskk tahniahhhh (sambil air mata mengalir bak air terjun) Hahaha..

 

Mungkin bukan rezeki aku lah kot nak merasa dapat Galaxy Note II pink ni ye.. Mungkin di lain masa, ada tab versi pink ke? iPad versi pink ke? Hahahahah mungkin masa tu kalau aku ade duit boleh laa aku rembat. Hahhaha Kalau laaa :P

 

 

XOXO

18 comments :

Tcca Anuar said...

sangat minat Galaxy note.. tapibelum kesempatan nak beli. geram tengok! hihi

Noor Atikah Ramli said...

heeeee..ika pon beli jugak sbb dia kaler pink :D

Munirah Rafiuddin said...

teringin gak tapi kena spend duit untuk bnda lain dl...xpelah... =)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

cikpia said...

belum mampu beli note.... sekadar btahan ngan ipong 3 je la.... =)

wana_abdul said...

nisa...sama lah kite.....xle dah nk trade in note 2 ni nk amik kler pink...huhuhu...tmbah2 bila bff pun bli note pink ni..rasa sentap sgt smbil ngis laju2....hahahah

aanie said...

xpe kaler apa2 pun...sb bila pakai casing, x nampak pun kaler asal...hehe..:)

Ana Farhana said...

setakat ni guna mmg puas hatii ^^

Shakira Pathi said...

smart gila warna pink :D

laskar pelangi said...

Aduhai....nak gugur jantung tengokkkk finkkkk!comel gileee kot note II. hurmmm tak mampu lagi. kena tunggu poket tebal dulu ni. hihihi

Salhah Suhot said...

oh my pink!!!me love it!!!!

Arfahani Arsad said...

samalah kita, xmenyempat nk beli sbb duit tarak..tu satu,lg satu rasa bazir plak sbb hp yg ad pn ok lg..tggu jela kot2 s4 nk kluar nnti wne pink pulak,hahaha..

MéuzAngelo™ XXIII said...

galaxy note? beza galaxy note dgn galaxy note II tu..

myravea said...

Dah tengok, kemain nafsu membuak nak ada satu. hehe

leyla luv ariff said...

huhu..kte pown minat note 2...

tiafazunia said...

Patut lerrrr tetiba rasa mcm xkena trafik blog hariniiii. Hewhehew tenkiuuuu yanggg! :)

miss_joJi said...

Besarnya galaxy note..

Hanni Hanafi said...

=) saya pun dh terlepas note II yg kaler2 nih..2,3 bln beli kaler putih br la kua kaler cun2.. !! Geram jek..

Www.hanihanafi.blogspot.com

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. perghh style gila!