Monday, April 1, 2013

Samsung Galaxy Note II versi pinky pinky !!!

 

Assalamualaikum..

 

Masa Samsung Galaxy Note keluar dulu aku macam tak berapa minat sebab terlalu gabak pulak kurasakan… Lepas tu aku pergi lak roadshow Galaxy Note, ada karikatur buatkan ilustrasi muka aku menggunakan Galaxy Note, aku rasa macam cool gila..

 

pink note

 

Pastu keluar lak Galaxy Note versi warna hot pink. Berpinar mata gua weeyhhh!! Aku pun tak tahu sejak bila aku minat gila pink.. sebab aku kecik-kecik dulu suka warna-warna kelam jek. Hahahaha sejak masuk UNISEL kot laa aku suka pink?? HAHAHA…

 

Tapi gua makan hati sangat-sangat sebab Galaxy Note pink ni kan limited edition. By the time aku ada duit je nak beli ni, phone ni dah takdak kat pasaran. Aku pasrah dan berserah. Sedih dan terkilan sebab tak sempat nak beli henpon kaler kegemaran aku. Masa tu roommate aku pon nak beli, ponnn tak dapat jugek ! Maka dia belilah Note biasa.. aku pun teruskan hidup dengan Galaxy S 2 aku..

 

NOTE 2 PINK

Pastu aku nampak plak kat Google, ada gambar Galaxy Note II warna pink lembut hoiiii !! Kalau sebelum ni Galaxy Note ada edisi warna pink pekat, kali ni versi warna pink lembut. Hadehhhh cair gua haihhh!!

 

Gua nakkkkk sangat sangat sangat trade in Note II gua ni dengan Note II pink version ni.. Apakan daya rezeki tak menyebelahi gua.. sobss sobss… Gua kena menyimpan duit untuk buat lesen, and bayar muka kereta. Huk huk.. Takpe.. pengorbanan untuk sesuatu yang lebih besar kan..

 

 

note pink

Pastu tambah makan hati makan jantung makan limpa bila gua bukak blog kawan gua, Tia Fazunia, dia dapat Galaxy Note II warna pink ni. Iskk iskk tahniahhhh (sambil air mata mengalir bak air terjun) Hahaha..

 

Mungkin bukan rezeki aku lah kot nak merasa dapat Galaxy Note II pink ni ye.. Mungkin di lain masa, ada tab versi pink ke? iPad versi pink ke? Hahahahah mungkin masa tu kalau aku ade duit boleh laa aku rembat. Hahhaha Kalau laaa :P

 

 

XOXO


18 comments:

  1. sangat minat Galaxy note.. tapibelum kesempatan nak beli. geram tengok! hihi

    ReplyDelete
  2. heeeee..ika pon beli jugak sbb dia kaler pink :D

    ReplyDelete
  3. teringin gak tapi kena spend duit untuk bnda lain dl...xpelah... =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. belum mampu beli note.... sekadar btahan ngan ipong 3 je la.... =)

    ReplyDelete
  5. nisa...sama lah kite.....xle dah nk trade in note 2 ni nk amik kler pink...huhuhu...tmbah2 bila bff pun bli note pink ni..rasa sentap sgt smbil ngis laju2....hahahah

    ReplyDelete
  6. xpe kaler apa2 pun...sb bila pakai casing, x nampak pun kaler asal...hehe..:)

    ReplyDelete
  7. setakat ni guna mmg puas hatii ^^

    ReplyDelete
  8. Aduhai....nak gugur jantung tengokkkk finkkkk!comel gileee kot note II. hurmmm tak mampu lagi. kena tunggu poket tebal dulu ni. hihihi

    ReplyDelete
  9. samalah kita, xmenyempat nk beli sbb duit tarak..tu satu,lg satu rasa bazir plak sbb hp yg ad pn ok lg..tggu jela kot2 s4 nk kluar nnti wne pink pulak,hahaha..

    ReplyDelete
  10. galaxy note? beza galaxy note dgn galaxy note II tu..

    ReplyDelete
  11. Dah tengok, kemain nafsu membuak nak ada satu. hehe

    ReplyDelete
  12. Patut lerrrr tetiba rasa mcm xkena trafik blog hariniiii. Hewhehew tenkiuuuu yanggg! :)

    ReplyDelete
  13. =) saya pun dh terlepas note II yg kaler2 nih..2,3 bln beli kaler putih br la kua kaler cun2.. !! Geram jek..

    Www.hanihanafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. perghh style gila!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay