Friday, March 1, 2013

Nuffnang Birthday Bash !! What to wear OMG!!!!!!!

 

Assalamualaikum..

 

haha gediks kemain tau tajuk entry aku ni haa… And yeah aku tengah kepeningan ni haaa nak pakai baju apa untuk event Nuffnang Bday Bash yang akan berlangsung Sabtu ni!! Oh my oh my!! Lagilah aku tak senang duduk memikirkan apa nak dipakai agar kena dengan tema dan tak nampak underdressed sangat nanti Huwaaaa!!!

 

Posterv7

So… the dress code sama ada memakai pakaian warna MERAH, BIRU, KUNING PINK atau HIJAU ! Warna-warna tema logo Deezer lahh !! Hahaha I bet the party gonna be fun and colourful ! The colours itself can be as one of the way we express who we are and the fun side of you!

 

So dengan lima warna ni aku fikir pakaian colour-block. Well, tak semestinya kena pakai kelima-lima warna dalam satu persalinan! Gilo kee. Hahahaa!!! Aku fikir nak match pink dan kuning.. atau biru dan kuning.. atau pink biru.. tak pun hijau kuning?? Hahahaa memang pening aku nak pilih baju nanti woiii!!

 

Pastu kena related to music punya tema pakaian ! Kalau iolls ni lelaki bolehlah iolls pakai baju gaya hip hop pastu pakai headphone gedabak haaa. Hahaha.. Tapi iolls ni perempuan la nyahhh. Bertudung lagi, camno nak bawak headphone yg funky munkey. Kikikih…

 

 

nisa 2

Ini pic by Abang Zack (Lensa Ayid Photography). Gambar diambil semasa showcase Awi Rafael tak lama dulu… Haaa aku rasa pakaian aku dalam gambar ni dah menepati tema Nuffnang Bday Bash !! Rasa nak recycle balik outfit ni pakai untuk bday bash tu jugak. bahaha…

 

Baru merancang nak padankan my fav yellow cardi tu dengan my blue candy jeans. Sekali aku tak bawak pulak cardi kuning tu ke Shah Alam! Bersemadilah dikau dalam almari ku di Pahang sana… Bahaha!! Adeh adehhh.. Apa nak buat ni? Almari aku kat sini memang tak banyak baju and nampak kosong haha..

 

Esok Jumaat. So lepas kaum Adam solat Jumaat aku ingat nak turun The Curve lah. Sopink sopinkkk wahahaha… (saje je kan aku cari alasan nak sopink!!) Oke sekian bebelan tengah malam! Hahaha… Muahhxxx!

 

 

XOXO


12 comments:

  1. bertuah kak Nisa dapat pergi... Akak try lah warna pink + hijau pucuk pisang. Lawa buat colour block nih

    ReplyDelete
  2. hahaha uols dah update entry dulu.
    Mek baru nak released esok. Hurmmm tak taw wey nak pakai apa ni

    ReplyDelete
  3. lawa la akak,, konsert awi rafael??
    yg kne intrview msuk meletop tu kan kalau tak silap,,heheeh

    sunnah nabi:bangun tidur

    ReplyDelete
  4. Waaaa... Jeles....
    AJ tak terpilih.....
    ANyway have fun dear....

    ReplyDelete
  5. pssst..pssst..nisa beli katne yellow cardi tu?

    ReplyDelete
  6. yer..baju yg Nisa pakai tu kene la tema nya......

    nanti jumpa kat sana yek NISA..........

    tegur2 la kak sumi yg kurang pemes ni..huhuhuhuh

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  7. Enjoy ur party toninght.. Kt follow insta Nisa jer.. hehehe :)

    ReplyDelete
  8. OMG nis u comel giler.... banyak2 gam ni lah gambar yang sangat cantik. cantik sangat bertudung warna pelangi tu.

    ReplyDelete
  9. untungnyaa nisa dpt pegi event. byw, color tudung tu lawaa. sesuai sgt ngn nisa ;)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay