Wednesday, March 6, 2013

Best jugak youtuber sorang ni…

 

Assalamualaikum..

 

Seperti yang kita sedia maklum Youtube sekarang bukan sekadar platform untuk kita menonton klip video lagu atau filem, malah jadi platform untuk perkongsian informasi melalui isi kandungan video, dan juga tempat mengasah bakat. Tak gitu??

 

Banyak gila dah artis-artis yang lahir dari laman Youtube kat luar sana.. Ramai je manusia bersuara sedap yang share video nyanyian di Youtube tapi tak jadi artis la kan. Sebab ade orang tu minat menyanyi dan jadikan ia sebagai hobi saja..

 

 

Aku baru kenal SHAHZAMIR ni melalui video di atas. Ada kawan yang share video ni kat Youtube. Video nyanyian bersama Najwa Latif sape tak kenal oii… Setelah ku dengar-dengar lagu ni, gua rasa best jugak suara mamat ni…

 

Dah lah muka dia macam muka ex-classmate aku kat USM hahaha. Suara pulak boleh tahan. So korang pergilah ramai-ramai subscribe Youtube channel SHAHZAMIR okay? Like, share dan tweet juga Muahaha… Dan subscribe juga Youtube channel Najwa Latif bagi yang belom subscribe tu..

 

Dah alang-alang nak subscribe tu, subscribe channel Youtube Amanz Network sekali, seminggu sekali dapat la tengok video aku jugak. Ehh ter-promote lak. Kbai.

 

 

 

XOXO

9 comments :

gigiAriEma said...

klass giler suara dia. huhu.
like terus. :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

aha ha.. macam dengar orang putih nyanyi.. TerBaik ah.. ^_^

dillabaharudin said...

oh my god! zamir? my nephew. pheww!

dillabaharudin said...

oh my god! zamir? my nephew. pheww!

tenku butang said...

best jugak sora dia.. hemm.. =)

Katak Comel said...

mmg layan lgi ni..
cik nisa kay ble pulak nk jd penyanyi..
hihi

mindbreakurz said...

najwa latif? penah jumpa die mse isi minyak kt parit raja, BP.... btw nice song....

need design?
mindzsutio.co.nr
Your Imagination, Our Creation.

ahmad endo said...

memang ok jugak tu...tapi terlayan suma plak vid najwa...hahaha

S.NorFatihah said...

Best jugak cover diorg :D btw dah subscribe chanel amanz network tu . awesome gitu :)