Thursday, March 14, 2013

Ada apa dalam ALMARI BUDAK JAMBU ?

 

Assalamualaikum..

 

Hah sudah! Takde keje laa nak mengintai-ngintai dalam almari orang haa.. Korang pun jangan pulak datang umah orang, pi jengah lak ape yang ada dalam almari orang tu. Tu biadap + kurang ajar + perangai tak semenggah sangat tahu tak??

 

Tapi almari yang satu ni yang aku nak ajak uolls mengintai ni, memang patut dintai-intai dari tirai kamar.. Ehhh!!! Motiff sangatt tetibe ade tirai kamar. Oke berhenti mengarut. Korang usha la duluuu apa isi dalam ALMARI BUDAK JAMBU ni haaa. Nama almari pun nak feeling. Kuang kuanggg!

 

jambu 3

Ni apa? Sampul surat ke? Ade kad kawin ke di dalam nyer?

 

 

jambu2

Ni apa bulat-bulat ni? Lampu raya sesuci lebaran ke camne neh?

 

 

jambu1

Ambui tu dia stud nye macam nak cucuk mata orang! Cucuk mata kaki skodeng! Haha!!

 

 

Haaa tu dia serba-serbi isi dalam ALMARI BUDAK JAMBU nih ! Ada yang masih tak tahu atau buat-buat tahu apakah isi di dalam nya ini? Nak kena rebus buat sup otak ke ape ni? Ahaaa kalau nak tahu lebih lanjut, nak usha dengan lebih jelas bolehlah terjah blog KIFLI MALLY ! Curlasss!

 

 

XOXO


6 comments:

  1. OMG, me featured in NisaKay blog. Can't imagine how wonderful day I had.
    Thanx NK

    #salam sayang dari PARIS!

    ReplyDelete
  2. Auntie would like to pinjam the handbags....boleh tak

    ReplyDelete
  3. wah2! =) terima kasih suddi kongsi ='D

    ReplyDelete
  4. wah...bag2 ni utk dijual ke.. koleksi?

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay