Monday, February 4, 2013

Perkara menakjubkan di dalam sebuah kotak – VANITY TROVE !

 

Assalamualaikum..

 

Macam biasa.. setiap hari kita pasti dengan rutin harian kita. Bagi yang student tu, setiap hari pergi kelas. Kalau takde kelas buat assignment atau having discussion.. And then bagi yang bekerja pulak, hari-hari mengadap kerja, jalan yang jem, bla bla bla.. Tekanannye kalau hidup kita sentiasa sama dan plain setiap hari kan?

 

Kadang-kadang kita perlukan sesuatu… maybe satu kejutan yang mampu membuatkan kita tersenyum bahagia? Haaa gitu.. Hmmm kalau macam tu, macam mana dengan sekotak produk kecantikan yang terkini untuk kita cuba???

 

VT_logo

 

Yeahhh aku ada satu website yang tepat untuk korang dapatkan kejutan menarik setiap bulan! VANITY TROVE ! Apa tu Vanity Trove? Vanity Trove adalah satu laman web yang menawarkan langganan barangan kecantikan dengan harga RM60.00 sahaja! Tapi apa yang kita akan dapat dalam kotak tu tidaklah kita ketahui dan akan menjadi kejutan bila kita mendapatnya!

 

Dengan hanya belian RM60.00 kita akan dapat beberapa barangan kecantikan terkini untuk kita cuba, dan percayalah, kita yang melanggannya dari Vanity Trove ini akan menjadi antara yang pertama untuk menggunakan produk yang terbaru di pasaran!

 

aboutVTMY

 

steps123my

Tiga langkah mudah untuk join Vanity Trove! Hanya daftar di website Vanity Trove dan langgan produk kecantikan dengan hanya RM60.00! Trust me, apa yang anda dapat dalam kotak tu lebih dari RM60.00 tau! Selain daripada langganan bulanan, korang semua berpeluang dapat voucher yang best best!

 

 

Timeline2

So, gambar di atas merupakan gambaran mengenai langganan bulanan. Anda boleh membuat langganan bermula 1hb hingga 14hb pada setiap bulan. Pada 15hb pulak Vanity Trove akan menyiapkan bungkusan kejutan anda dan siap sedia untuk di pos!  InshaAllah lebih kurang 21hb tu kita akan menerima our beautiful surprises! Ohh ye Vanity Trove turut membuat penghantaran ke luar negara!

 

 

Capture

Klik untuk tumbesaran yang lebih padu. Korang boleh juga langgan secara sebulan sekali, 3 bulan sekali.. 6 bulan sekali.. dan langganan tahunan. Hikss nampak tak teaser MARCH EDITION kat bawah tu? Oh myyy Temptress??? Apa agaknya kejutan untuk bulan Mac nanti ye?

 

 

Capture 2

Korang boleh juga check di website Vanity Trove mengenai produk-produk di dalam senarai mereka. Bagi mereka yang dah pernah melanggan dengan Vanity Trove, korang boleh kongsi review mengenai produk tersebut untuk rujukan pelanggan lain!

 

cats

 

Selain daripada langganan bulanan, Vanity Trove turut menyediakan option “GIFT”, khas untuk anda yang nak bagi surprise kat adik beradik ke.. saudara mara, kawan-kawan atau kekasih hati! Cewahhh!

 

Apa salahnya sebulan sekali manjakan diri dengan kejutan produk terbaru di pasaran kan? Produk kecantikan yang ditawarkan Vanity Trove termasuk produk penjagaan muka, barangan mekap, rangkaian mandian dan syampu, dan bermacam-macam lagi! Kalau nak tahu, daftar di Vanity Trove dan langgan your own beautiful surprise!

 

VANITY TROVE

WEBSITE : https://www.vanitytrove.com/my

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/VanityTroveMalaysia

TWITTER : https://twitter.com/VanityTroveMY

INSTAGRAM : @vanitytrove

 

 

XOXO

7 comments :

Fatin Rosli said...

salam...akak, nak tanya...semua barang kosmetik nie halal ker??? bagaimana nak buat bayarn?? bank in ker??

Nisa Kay said...

@Fatin Rosli

adik boleh tanya kat pihak Vanity Trove sendiri ye.. ade link mereka kat atas tu..

TQ :)

boni kacak said...

Saya nak gatal2 cuba boleh tak nisa kay hensem?hehehehe

Nisa Kay said...

@boni kacak


hahha silakan la.. cube sekali. tgk produk ape yg dpt. ade jugak produk yg lelaki sebenarnye boleh pakai tau! Hahaha... mane tahu bertambah2 kacak ke lepas ni. kekeke~

Chef Kampung said...

kalau aku pakai produk ni, abeh laaa artis2 xleh cari makan... kahkahkah

AisyahTaib said...

semua orang yg subscribe akan dapat ke barang2 tuh? or selected person je yang dapat?

Syaifuddin Alias said...

err..payah laa nak pakai, sebab risau kejantanan akan mulai pudar..hahaha