Thursday, February 7, 2013

FREE HEADER from Meuz Angelo

 

Assalamualaikum…

 

Ramai betul orang tanya, blog aku ni, siapa design kan? Jawapan aku, header dan background abang aku design kan.. manakala template keseluruhan blog Cik Muyat yang design kan… So ade sentuhan campuran dua designer gituuu..

 

Dan ramai jugakk yang suruh tanyakan abang aku tu, nak ke dia ambil upah design header orang? Tapi maaf ler korang-korang ye.. abang aku ni payah nak mengadap customer yang demanding dan banyak songeh, sebab tu dia rela tak buat duit design header blog orang. Sebab korang kena faham, kerja nak design ni memerlukan fokus, masa dan idea perlu dikerah.

 

Ajaibnya malam ini abang aku MEUZ ANGELO tuuu nak bagi korang FREE HEADER!! Tapi FREE bukan sebarang free ye.. dia dah siap-siap buatkan beberapa design header yang RINGKAS dan mudah, dan tidak memberatkan blog untuk loading. Ye, MEUZ ANGELO tu memang suke someting yang plain and simple. Tengok je la blog dia.

 

Korang yang nak FREE HEADER daripada MEUZ ANGELO mestilah memilih design header yang telah beliau sediakan SAHAJA! Tak boleh request design baru atau custom design ke apa.. Kalau nak jugak, korang kena bayar la kan? Dah orang nak bagi free berani nak demand lelebih? Kekeke..

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

Yang di atas adalah 5 design header yang teramatlah ringkas, memang abang aku suke la buat benda benda ringkas macam ni.. Tak serabut kepala hotak gituuu. Korang cume perlu pilih design mana yang korang berkenan, dan bagi kat abang aku NAMA BLOG dan TAGLINE blog korang okay?

 

JANGAN SUBMIT REQUEST KORANG KAT SINI! Pergi sana komen kat BLOG ABANG AKU tuuu. Kalau korang submit request kat sini, kucing bertanduk lima belas pon korang takkan dapat laa free header ni yekk. Okayy jangan lupe pergi terjah blog abang aku kalau nak header free.

 

Blog abang aku >>> http://meuzangelo.blogspot.com/2013/02/header-blog-percuma.html

 

 

XOXO

2 comments :

Cik Pensil said...

wah2 memang ringkas :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

aok lupa letak kat situ penambahan design akan di-update kemudian.. hehe anyway, thanks Nisa Kay! haha