Thursday, February 7, 2013

Amanzers

 

Assalamualaikum..

 

aman

TERHARU aku bila ade jugak orang nak letak muka aku kat cover photo facebook dia. Walaupun gambar hanya dicilok dari Instagram aku.. Walaupun muka aku hanya separuh.. Tapi aku TERHARU giler arrr sebab siapalah aku ni.. Takde sape pernah sudi nak letak muke aku kat cover photo dorang… Dah lah aku ni dibenci ramai. Kofkofkof..

 

Ini AMANZERS bak kata Ikhwan Nazri a.k.a. TEKONG, CEO http://amanz.my/. Hebat tak gelaran? Amanzers ade macam bunyi AVENGERS tak? Kekekeke.. Ni laaa tempat aku mencari rezeki.. walau dibuli sebab aku ni insan yang lemah… dan dirasuah beberapa kali dengan karipap Esso.. Aku tetap happy keje dengan dorang yang tak berapa nak betul ni. Kiki…

 

Aku malas ahh puji kemain pasal bos-bos aku. Hahaha kang masing-masing kembangggg! Bagi aku, semua bos aku.. tak kire la Aman ke.. Tekong ke.. Obefiend yang nampak garang tapi sebenarnye tak, mahupun Ikhwan videographer tu.. sume bos aku. Sebab aku kan paling muda, paling hensem dan paling jelita dalam AMANZ. Kah kah kah! Riak sunggu statement ku ini!

 

Well, nak tahu keje aku dengan AMANZ ni keje apa? Tengoklah video di bawah ini…

 

 

Hik hik aku rasa keje aku dengan AMANZ ni cool la. Sikit sebanyak dapat asah skill hosting aku. Tak gitu? And video di atas ni dirakam masa aku tengah menderita demam dan suara sengauuuu sedikit! Hahhaa. Oke saje saje je entry ni takde motif sangat pon…

 

And jemput semua baca blog teknologi http://amanz.my/ dan jangan lupa subscribe channel Youtube kami di sini : http://www.youtube.com/user/AmanzNetwork?feature=watch

 

XOXO

10 comments :

hazwan hairy said...

hebat lah nisa kay ni...ajar pelizz!! suara sedappppp... hehe

ciksengeh :D said...

wuuu . sedap suare die ..

hafiz hafizol said...

hazwan suara nisa mmg sedap... lemak2 manis gitu.. haha. Kbai

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

IZDIFAH said...

terbaik boleh bace berita nii..haa

Salhah Suhot said...

wah..untungnya!!!nak jugak?hehe

Cik Nurul Siezuka said...

Nisa memang boleh jadi pengacara terhebat lah nanti.. Tahniah dik, dah mantap ni!! All the best.. :)

tekong said...

Kalo aku mintak gambar ko secara official kena bayar nanti haha

Bro Framestone said...

Wahhhhhhhhhhhhh

Muka bro lagi la ramai orang x suka

amira_hasrori said...

nice, tapi yang yosh tu macam tak kena je. hihi. anyway, all the best :D