Tuesday, January 29, 2013

Uncle Gedek vs Nisa Kay

 

Assalamualaikum…

 

Baru-baru ni aku berkesempatan join event yang dianjurkan oleh Denai Hati iaitu Sepetang Bersama Blogger 2013 (SBB2013). Acara ni diadakan setiap tahun. Kirenye macam annual event oleh Denai Hati la kan… Dan kali ini event turut dimeriahkan oleh beberapa blogger dari Brunei dan Indonesia serta jemputan dari Kemboja. Wahhh 1Dunia betul niii!

 

Dan dalam event yang penuh meriah ini juga aku berkesempatan bertemu dengan Uncle Gedek yang menerajui blog Blog Begins At Forty dan blog beliau hanya di-update sehari sekali dengan gambar self-portrait beliau. UNI KAN?

 

P1011116

 

Okay syarat nak bergambar dengan Uncle Gedek (atau turut dikenali sebagai Uncle Camwhore) senang je. Kena buat muka masam atau takde perasaan. Tapi aku rasa muke aku dah macam nak marah orang aje? Hukhukhuk~

 

So barulah macam Uncle Gedek punye stail kan?? Hahahaaa.. kalau nak kenal lebih lanjut uncle ni, terjah-terjahlah blog Uncle Gedek okay korang??? Tapi dia update sehari sekali aje laa. Huahuaa…

 

Tapi kalau korang jumpe uncle ni kat luar dia sebenarnye seorang yang ceria dan mudah tersenyum. Bila uncle senyum, muka dia berubah gila dan sangat lain berbanding gambar-gambar muka masamnye yang Uncle Gedek duk update kat belog tu.. Heee…

 

 

Uncle jangan marah naaa Nisa update entry ni Smile with tongue out

XOXO

19 comments :

afifudinsohaini said...

haih ingat nak share gmbar uncle gedek senyum..haha

HanNis SaNia said...

wah begitu. tp nmpk cm nisa lg tinggi je :)

aqumad.com said...

wow uncle gedek ! nak sain :) hhehe

wow Nisa kay ! nak sain :) hehehe

Ana Farhana said...

blog uncle ni mmg unik.. ade bbrp kali jenguk hehe

ruginye x g event tu! adoi~

JunAina said...

Amboii uncle...dpat gambo ngan anak dare pun muka cenggitu jugak...ngeee...

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

محمد رازيق said...

ni yang jeles dpt tngkp gmbr ngan uncle gedek. hehe

azmanisma said...

Nisa itu renung maut tu....Uncle Gedek memang sempoi sgt2.

akubiomed said...

Makin ramai penganugerahan tamat pengajian dengan uncle Gedek di #SBB2013. :-)

Ummi Hanie said...

haiii Nisa..

aduh garangnye... tp kiut je ;)

akk xpandai wat muke garang la

Misz Mieza said...

Hai Uncle Gedek!

dhia adawiyah said...

Haha .. kelakar bila baca entri ni ..

fairus said...

DATANG BERTANDANG SEBAB UNCLE GEDEK BAGI LINK.. :)

Carlos Santiago said...

Tapi naper muka nisa mcm kontrol muka masam ketawa dalam hati..hahaha...

BANkami

BANkami

Saya Disini said...

hehe

Syaifuddin Alias said...

uncle gedek the camwhore :)

Faizal Pejay said...

Ruginya tak tgkp gmbr

DuniaSangSuri said...

hehehe... bestnye leh jumpa uncle gedek... jeles nihh..

miss_joJi said...

Wahh... blog Uncle sgt sempoi. Hehe