Tuesday, January 29, 2013

Uncle Gedek vs Nisa Kay

 

Assalamualaikum…

 

Baru-baru ni aku berkesempatan join event yang dianjurkan oleh Denai Hati iaitu Sepetang Bersama Blogger 2013 (SBB2013). Acara ni diadakan setiap tahun. Kirenye macam annual event oleh Denai Hati la kan… Dan kali ini event turut dimeriahkan oleh beberapa blogger dari Brunei dan Indonesia serta jemputan dari Kemboja. Wahhh 1Dunia betul niii!

 

Dan dalam event yang penuh meriah ini juga aku berkesempatan bertemu dengan Uncle Gedek yang menerajui blog Blog Begins At Forty dan blog beliau hanya di-update sehari sekali dengan gambar self-portrait beliau. UNI KAN?

 

P1011116

 

Okay syarat nak bergambar dengan Uncle Gedek (atau turut dikenali sebagai Uncle Camwhore) senang je. Kena buat muka masam atau takde perasaan. Tapi aku rasa muke aku dah macam nak marah orang aje? Hukhukhuk~

 

So barulah macam Uncle Gedek punye stail kan?? Hahahaaa.. kalau nak kenal lebih lanjut uncle ni, terjah-terjahlah blog Uncle Gedek okay korang??? Tapi dia update sehari sekali aje laa. Huahuaa…

 

Tapi kalau korang jumpe uncle ni kat luar dia sebenarnye seorang yang ceria dan mudah tersenyum. Bila uncle senyum, muka dia berubah gila dan sangat lain berbanding gambar-gambar muka masamnye yang Uncle Gedek duk update kat belog tu.. Heee…

 

 

Uncle jangan marah naaa Nisa update entry ni Smile with tongue out

XOXO


19 comments:

  1. haih ingat nak share gmbar uncle gedek senyum..haha

    ReplyDelete
  2. wah begitu. tp nmpk cm nisa lg tinggi je :)

    ReplyDelete
  3. wow uncle gedek ! nak sain :) hhehe

    wow Nisa kay ! nak sain :) hehehe

    ReplyDelete
  4. blog uncle ni mmg unik.. ade bbrp kali jenguk hehe

    ruginye x g event tu! adoi~

    ReplyDelete
  5. Amboii uncle...dpat gambo ngan anak dare pun muka cenggitu jugak...ngeee...

    ReplyDelete
  6. ni yang jeles dpt tngkp gmbr ngan uncle gedek. hehe

    ReplyDelete
  7. Nisa itu renung maut tu....Uncle Gedek memang sempoi sgt2.

    ReplyDelete
  8. Makin ramai penganugerahan tamat pengajian dengan uncle Gedek di #SBB2013. :-)

    ReplyDelete
  9. haiii Nisa..

    aduh garangnye... tp kiut je ;)

    akk xpandai wat muke garang la

    ReplyDelete
  10. Haha .. kelakar bila baca entri ni ..

    ReplyDelete
  11. DATANG BERTANDANG SEBAB UNCLE GEDEK BAGI LINK.. :)

    ReplyDelete
  12. Tapi naper muka nisa mcm kontrol muka masam ketawa dalam hati..hahaha...

    BANkami

    BANkami

    ReplyDelete
  13. hehehe... bestnye leh jumpa uncle gedek... jeles nihh..

    ReplyDelete
  14. Wahh... blog Uncle sgt sempoi. Hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay