Saturday, January 5, 2013

Cantik luar, cantik dalam

Assalamualaikum semua…


Wah wahh kalau cerita pasal cantik semua nak tahu kan.. Kita wanita memang kena jaga kecantikan. Sejak muda lagi kenalah jaga kecantikan untuk bakal suami ye dak? Yang dah berkahwin lak kena la jaga dan maintain kecantikan supaya rumah tangga sentiasa penuh dengan kasih sayang ye dak? Ambui kemain tau ayat akuu!



Nak jaga badan sekarang dah ada macam-macam produk di pasaran. Bukan luaran sahaja nak kena jaga, kecantikan dan kesihatan dalam pun penting! Faham-faham la ye kaum hawa sekalian, menjaga pemberian Allah itu penting ye dakk. Jangan abaikan kesihatan diri tu! Haa meh aku nak share produk-produk hot di pasaran yang mungkin anda semua tercari-cari..



602643_383477331726536_1414472217_n

Jeng jengg produk yang sememangnya larisss di pasaran mengalahkan goreng pisang panas!! Sana sini orang duk sebut keberkesanannya.. Ya semestinya FELINNA BEAUTY INCH LOSS. Dikatakan kesannya boleh nampak dalam masa 3 hari gituuu! Haaa lepas ni tak payah la susah-susah nak berlapar dan bersenam bagai nak rak. Maklumlah tak semua orang ada masa untuk itu kan :(



Dengan Felinna Beauty Inch Loss ni, anda hanya perlu sapu di kawasan yang anda nak, contohnya macam kat pinggul, lengan atau peha. Jangan risauuu lotion ni tak panas and rasa macam terbakar… dia dingin and mesra pengguna sangat hee. Lagi satu, Inch Loss ni diperbuat dari bahan semula jadi yang selamat untuk kegunaan semua. Banyak info mengenai Inch Loss ni. Nak tahu lebih lanjut boleh baca : DI SINI  :)



262036_385836374823965_1367246542_n

Haa tadi tu baru produk untuk kurus, untuk kecantikan luaran. Kalau nak jaga badan jangan lupa jaga dari dalam juga yeee. Satu lagi produk dari Felinna Beauty ni adalah Vitamin C Pure Collagen. Haaa banyak khasiat produk ni ye kaum hawa sekaliannn… Macam biasalah pengambilan vitamin memang diperlukan badan, dengan kolagen lagi tuu. Kira produk ni dua dalam satu lah.


Selain dapat membantu mengatasi masalah jerawat dan dark spot, Vitamin C Pure Collagen ni boleh jugak membantu mengurangkan masalah kulit yang lain-lain. Haaa kalau korang rajin ambil produk ni, tak lama nanti nampaklah kulit tu makin sihat dan menegang. Auchh jelitanye! Awet muda gituuu, kan produk ni ade kolagen sekali. Terbukti HALAL pulak tu. Nak tahu lebih lanjut klik sini : Vitamin C Pure Collagen.




544693_380207832053486_1215773242_n-horz

Yang terakhir sekaliii.. jeng jenggg~ Rangkai produk CATALYST ! Haa aku rasa produk CATALYST ni dah dikenali ramai, ramai jugak dah menggunakannya dan merasai kesan-kesan positif produk ni. Rangkaian produk CATALYST ada bermacam jenis, sesuai untuk pelbagai peringkat umur dan untuk lelaki pun ada. Aku sendiri pun pernah guna Virgin Coconut Oil (VCO) by CATALYST ni..


Dulu aku ambil VCO, aku cucuk kapsul dia and sapu minyak kelapa dara tu kat muka. Jerawat kurang! Kulit lebih lembap, tak berminyak pun! Jerawat dah segan nak naik haaa. Dari segi pengambilan lak, badan lebih bertenaga, sebab aku ni ade masalah semput and cepat penat. So bila ambil VCO, badan lebih cergas, buang air lebih lawas dan period pain pun kurang. Ada banyak lagi produk yang bagus dari CATALYST ni, korang usha lah dekat sini : CATALYST.




197922_394807857260150_824716277_n

Haa untuk mendapatkan semua info dan semua produk di atas, tak perlu pergi cari kat banyak tempat. Semuanya ada di LE CHANTIQUE SHOPE. Haaa kalau ada kemusykilan korang semua boleh pergi ke fanpage LE CHANTIQUE SHOPE, like fanpage mereka dan boleh lah inbox mereka. Haa jangan tanya kat ruangan komen kat sini, bukan aku yang menjualnye.. tapi –> LE CHANTIQUE SHOPE OKAY? Heee sayang korang!





Jangan lupa, like fanpage LE CHANTIQUE SHOPE



PSSTTT!!! Wahai pembaca blog ku sekalian!!
Sape nak free gift from LE CHANTIQUE SHOPE, sila bagi password ini “Blog Nisa Kay” kepada LCS ! Siapa cepat dia dapat tauuu~







Muahhhhxx kat semua !

10 comments :

jeehans.blogspot.com said...

tak sabar nak try felina..cuma skrg ada guna VCO catalyst...memg terbaikkkkk

Carlos Santiago said...

halal ker felina ni? kot ada unsur ke piggy jer...BANkami

Hanida Moss said...

Saye rase kena pakai fellina krim tu kat muka. Muka nembamm haha :D

Zainab 'Abidah said...

Salam u ols.. Felinna halal dan ada kkm no :) jgn risau sebab ianya selamat utk semua.. Xoxo for more info click us at le chantique shope! :)

Noura Qifays said...

xmmpu nk beli produk nie...pelajar lgi..dpt tgok org pkai je..hehehehe

Nao Mei said...

Nak try makan vitamin c tu...macam hasilnya si cute nisa kay.

hafiz hafizol said...

catalyst tu pijo pun pakai Nis.. kahkah

Nisa Kay said...

@jeehans.blogspot.com

yess

VCO best kan?

Nisa Kay said...

@Carlos Santiago

yes HALAL :)

Nisa Kay said...

@hafiz hafizol

ambuiiii curlasss!