Tuesday, December 4, 2012

Logo mana pilihan kalbu??

 

Assalamualaikum…

 

Well… setelah online shop aku bergerak secara perlahan selama ini… akhirnya aku membuat keputusan untuk memberi satu anjakan paradigma kepada perniagaan aku ni… Aku telah buat keputusan untuk menjadi vendor di butik SINCERELY BY US SHAWLS yang akan dibuka inshaAllah pada Januari 2013 woot woot !

 

Well… basically apa yang akan aku jual ialah blaus, peplum and tops. Semua stock ni akan aku letak kat butik SINCERELY BY US SHAWLS sahaja tau! Takde update kat facebook atau instagram tau! Memandangkan aku ni sangat busy sebagai seorang student, maka aku takde masa nak mengurus stok. Jadi siapa nak dapatkan baju-baju ready stock online shop aku FSYN by NK, sila ramai-ramai serbu butik SINCERELY BY US SHAWLS Januari ini di Seksyen 7 Shah Alam tau!

 

Mintak tolong korang undi logo baru untuk FSYN by NK bolehhh??? Hee banyak design yang abang aku buat, sampai aku tak tahu nak pilih yang manaaa. hehhee… mohon semua undi kat sidebar ye!

 

TOLONG SAYA BUAT KEPUTUSAN!
Undi logo yang anda suka kat sidebar blog aku ni ya!

cats

 

TOLONG SAYA BUAT KEPUTUSAN!
Undi logo yang anda suka kat sidebar blog aku ni ya!

 

 

By the way… untuk pengetahuan semua… semua barang ready stock yang saya jual akan saya letak di butik SINCERELY BY US SHAWLS yang akan di buka di Seksyen 7 Shah Alam tak lama lagi okayh! Nanti aku akan update mengenainya pada masa akan datang ya!

 

So buat masa ni kat facebook dan instagram FSYN by NK memang aku jual barangan pre-order. Ini bermakna, order, bayar dan barang akan sampai 2 hingga 3 minggu dari negara pengeluar okay? Ada juga pre-order item yang ready stock.. Depends la kan…

 

FSYN by NK

Facebook page : https://www.facebook.com/FSYNbyNK

Instagram : @fsyn_my

~Nisa Kay~

38 comments :

aida adnan said...

hai...assalamualaikum...
dtg berenang-renang disini...

erm...logo kat atas tu semua cantik-cantik..

yang berkenan dihati saya no.1,2,5 dan 9...simple tapi menarik...

Tekong said...

FIRST! No 4 ngan no 12. Yang lain tu susah bukan apa kalau nanti nak print logo kat tshirt diorang susah nak buat corak halus-halus. keep it simple

Salwa Ismail said...

4

Shazwani Ramly said...

dh vote :)

Mira Adzlia said...

no 4

Nieyxzha Hassan said...

nieza undi no 6.. sebab nampak glamour ^^

Miz Dayah said...

no 4 paling cun. simple yet exclusive :-)

:: Mrs.Eady :: said...

No.6! Nmpk simple,elegent & kemas!

kukukakibergerak said...

no 4 cantik :)

Faqihah Husni said...

2 or 3, 4 dan 12.. yg lain nampak crowded sngat kott. hehehe. 4 simple tapi nampak awesome!

misz ierra said...

sy da vote no 9....no 9 mmg hot okey, rmai yg vote no 9 ...hehhehe

misz ierra said...

sy da vote no 9... :) no 9 mmg hot okeyyy rami yg vote no 9....hehhehh

Yuyu Zulaikha said...

Number 4 kot. lebih nampak komersial :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

tak nmpk pun si nisa ni ckp nk jual t-shirt.. haha

krunch2sa said...

no.4 & no.9 for the win!!!

jeehans.blogspot.com said...

no 7

Sam Bredariol said...

seriously NUMBER 4 Nisa.. Or I'll kill you.. hahahaha..! Just kidding.. :D

haziqa said...

hey NK. nice logo. ziqa prefer nombor 4. simple and nice. tak crowded sgt. :)

deno said...

hai NK! deno suka nombor 5 :)

Razfira said...

suka logo no 4

//fatin.farhana said...

no 4 and 3 . sebab simple je :D

Qaisara Qasrina said...

wahh,,nice logo..Qaisy lg prefer no 6 or 9..lg npk simple but xclusive^^,

aziekz said...

No 1,.
Unik..nmpk seni dan tulisan like chinese...:-)

anna alaui said...

no 4..simple is nice..:)

Hazwanie said...

no 9...
nmpk unit dan cantik...
:)

shahfir said...

logo yang sebelah 12 tu...

nadz|rah said...

no.9 ... tak terlalu crowded n tk terlalu simple. Balance,Nampak kreatif!

Kifli Mally said...

no 4 confirm akan menjadi pemenang, sebb apa? sbb sekali nampak mata akan terfokus pada no 4 sbb simple, bulat dan tulisan yang tegas. Plus no 4 tu majoriti dah ramai orang nampak tu yang orang akan confirm undi no 4 :)

nadhirah. said...

no 4. simple tp cantik :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

no .. 3 cantik ({,)

Ziera Ieyah said...

NISA... yang no 3, 6 & 12 tu cantik... :)

roshi''dayahdayu'' said...

saya pilih 7,,lebih simple,,

roshi''dayahdayu'' said...

no 7 lebih simple,,like like like

Nasuha said...

KAK NISA BUAT LOGO GUNA SOFTWR AP?

sayapunyanama rasanya said...

No 4 & 9

asiela.m.i said...

woww okey 12 because i think suits dgn kak nisa nampak pinky n fashionable by the logo :)

Anonymous said...

NO 8.

iya nik said...

logo no.4 ! nice,,