Wednesday, December 19, 2012

LAMOR2 – Minuman collagen untuk kecantikan

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahh tak perlu aku taip panjang lebar la mengenai apa itu LAMOR2 ye dak? Sebab jenama minuman collagen ni nampaknya semakin disebut-sebut ramai setelah beberapa blogger Melayu buat review produk ni.. Pendek kata, aku pun tertarik nak cuba minuman kolagen ni.. Maklumlah aku ni duk rajin amik vitamin ja.. nak gak amik kolagen bagi keanjalan gitteww~

 

20121219_012354

Haaa.. meh la sini aku cerita jugak lah pasal LAMOR2 ni… Lamor2 ni merupakan jenama minuman kolagen yang popular dalam pasaran kaum cina. Jadi sejak kebelakangan ini produk ni cuba menembusi pasaran kaum Melayu pula.. Jangan risau, produk ni sememangnya halal! Jadi kita boleh mengambilnya tanpa was-was!

 

20121219_012414

Produk Lamor2 ni datangnya dalam 1 kotak yang mengandungi 15 sachet. Jadi satu kotak boleh tahan selama 15 hari, lebih kurang dua minggu jugaklah sebab kita hanya perlu ambil kolagen Lamor2 ni sekali sehari selepas makan.

 

 

20121219_012447

Haaa… macam ni lah rupe Lamor2 ni.. Bancuh satu sachet dalam segelas air masak dan minum je. Haa mudahkan.. Nak kecantikan dari dalam, kita kenalah rajin amalkan produk-produk macam ni ye dak? Haa aku duk pung pang cerita pasal produk ni, meh aku nak share dengan korang apa khasiat dan kesan produk ni..

 

20121219_214139

Okay just tuang satu sachet serbuk minuman kolagen ke dalam gelas. Serbuknya berwarna ungu-ungu putih gitu.. Baunye macam bau berry ! Teringat ribena. Haha!!

 

20121219_214224

Lepas tu just tuang air dan kacau sampai serbuk tadi tu larut…

 

cats

Nyam nyam jom minum! Rasa macam air anggur.. masam masm manis. SEDAP!!

 

 

561955_510889362257256_130456779_nhttps://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

Haaa.. ni lah antara kebaikan dan manfaat kalau kita rajin ambil kolagen Lamor2 ni setiap hari… Selain daripada nak cantik aje, banyak lagi manfaat lain. Haa sambil menyelam minum air ye dak… Dalam pada nak cantik tu, banyak juga khasiat Lamor2 ni untuk tubuh badan kita… Kalau nak tahu banyak lagi pasal khasiat Lamor2 ni, boleh klik SINI !!

 

380252_532338790112313_332908197_n

Haa ini merupakan salah satu testimoni pengguna LAMOR2 yang sebelum ni… Masalah kulit beliau berkurangan. Dah kurang merah-merahnye…

 

68316_522689187743940_2022620552_n

Nampak tak condition kulit pengguna ni dah berubah menjadi lebih baik? Haaa apa lagi kawan-kawan! Siapa yang ada masalah kulit tu, bolehlah cuba produk kolagen Lamor2 ni yee!! InshaAllah berkesan… tapi tempoh keberkesanan tu bergantung kepada diri masing-masing ye!

 

20121219_220222

Siapa nak tahu berapa harga LAMOR2 ni atau nak maklumat lebih lanjut lagi, boleh hubungi :

VALERIE GOH 0192341881

FACEBOOK : https://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

 

 

XOXO

PENGUMUMAN..
Kalau ada blog lain selain dari blog Nisa yang copy paste entry Lamor2 di blog Nisa and jadikannya "testimoni" mereka, mohon report kat Nisa ye... Sebab ada pihak tak bertanggungjawab gunakan review2 dan testimoni ni untuk menyokong produk palsu dan tidak halal oleh mereka.


THANK YOU..

27 comments :

Hana Maroo said...

isk isk... klu boleh putih nak juga.... boleh x sis?

asman wan ruzlan said...

wah~~ mmg lame dah nak tngop kemenjadian mende nih~~ mcm awesome je nampak,,
nak tngop r,kak nisa,bertukar jadik cam siti nurhaliza kew,paris hilton kew,angelina jolie ,erk,,bwahhahahahah!!

liza♥aufa said...

berapa rm?

love bunga querida said...

kita minum air coco collagen power plus.. ;p

ikaa said...

wahh cantik sguh NIsa kay nie

adik direview

http://www.bakul2011.com/2012/12/review-10-rakan-blogger-pagerank-3_20.html

Sandra Azwan said...

lelaki boleh minum? haha

Nurul Ainaa said...

sedap ke?? erk -.-

Seneorita Baharin said...

Just buy it last weekx, n now otw try dis product... :) jom kita tunggu n lihat kesan die ye..hee ^__^

aryanto said...

woooow. itulah reaksiku :)

Cik Yana said...

Tak berani nak minum benda2 camni. Mama cik Yana cakap, biar cantik semulajadi, jaga makan dan solat :)

Hello Kitty Limited Edition cik Yana vs encik Samsung

Liza @ Adzriel AB said...

makin awet muda..

Syaifuddin Alias said...

bagus ke ni ? lelaki boleh pakai ?

nazirah malik said...

Salam,harga sekotak brpa?

Nisa Kay said...

@Hana Maroo

x pasti lahh..
hee jgn dikejar sgt kulit yg putih. takut ade bahan bahaya lakk...

ni utk kesihatan kulit.
kulit yg cantik x semestinye kulit yg putih :)

any info u contact

VALERIE GOH 0192341881

FACEBOOK : https://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

Nisa Kay said...

@asman wan ruzlan

amboii kalau nak ber-transform smpai mcm tu sekali kena plastic surgery laa hahahah!!

Nisa Kay said...

@liza♥aufa

u contact dis person

any info u contact

VALERIE GOH 0192341881

FACEBOOK : https://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

Nisa Kay said...

@love bunga querida

hehehe yg tu pon oke gak :)

Nisa Kay said...

@ikaa

thankss :)

Nisa Kay said...

@Sandra Azwan

hehehe boleh kottt

any info u contact

VALERIE GOH 0192341881

FACEBOOK : https://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

Nisa Kay said...

@Nurul Ainaa

yess sedap..
rasa blackcurrant hehehe

Nisa Kay said...

@Seneorita Baharin

heheh semoga berkesan inshaAllah :)

Nisa Kay said...

@aryanto

hehehhee :)

Nisa Kay said...

@Cik Yana

hehe
tu pu betul juga~
terpulang kpd masing2 nak guna cara apa asalkan tak mudaratkan diri :)

Nisa Kay said...

@Liza @ Adzriel AB

hehehe inshaAllah :)

Nisa Kay said...

@Syaifuddin Alias

hehe
laki boleh pakai kot..

any info u contact

VALERIE GOH 0192341881

FACEBOOK : https://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

Nisa Kay said...

@nazirah malik

hello there

any info u contact

VALERIE GOH 0192341881

FACEBOOK : https://www.facebook.com/SimplyBellaRosaLamor2

Esihat said...

Entri yang baik mengenai kolagen. Kolagen menganjalkan kulit kita dan memperbaiki sistem dalam tubuh badan secara perlahan-lahan.