Friday, November 16, 2012

Senarai peserta SOMETIME giveaway dan PENGUMUMAN PEMENANG

 

Assalamualaikum…

 

Berikut adalah senarai peserta giveaway yang aku anjurkan semalam… Well, hadiah cuma ada satu so aku buat GA ni sekejap aje.. InshaAllah Januari depan aku cuti semester aku akan buat giveaway lagi ke? Siapa tahu kannn.. Kalau ada, adalah…

 

(Nama dalam senarai peserta ni aku ambil dari nama facebook ye)

  1. Atiqah Sa'ahiry
  2. Siti Aisyah Muhamad Taib
  3. Nur Fatyn
  4. Faqihah Husni
  5. Nabila Medan
  6. Aida Natasya
  7. Mira Dots
  8. Nurul Ayreen Mazlan
  9. Fatimah Nabila
  10. Hadifah Sabri
  11. Einz Miszmessy
  12. Alia Najiha
  13. Wanie Arshad
  14. Nor Erna Syafiqah
  15. Syamimi Tahir
  16. Kamariah Hj Tahir
  17. Syaheera Yusof
  18. Zaty Jazz
  19. Mazliyana Yahaya
  20. Muhammad Afiq Izwan Bin Yusof Ikhzam
  21. Farra Dyanna
  22. Anum Abu Bakar
  23. Dahlia Nazurah bt Muhd Kharis
  24. Fatin Amalina Husna
  25. Amirah Naadhirah Azizan
  26. Hanis Anasa
  27. Amirah Arinah
  28. wan noralia basirah binti wan abdullah
  29. Syafiqah Hashim
  30. Nuraqira Izzati Abd Jamil
  31. Suzie Yusof
  32. Teyha Dean
  33. Nabihah Mohamad Noh
  34. Noor Aini Yusof
  35. DURRATUN BAHIRAH NOORHAIZAD
  36. Sharz Syaz
  37. Niena Sofea
  38. syazwanie sikun
  39. Nursuhaiba bt Suhaili
  40. RABIATUL ADAWIYAH ABD RAHIM
  41. sharifah ezzyra
  42. Nurul Amira
  43. Fatin Amirah bt Mohammed Hasrori
  44. noor aina bt amir
  45. Shyella Anuar
  46. Amira Razmi
  47. amalina yaakub
  48. siti kadhijah ismail
  49. Nurul Athirah Binti Medan
  50. Amira Hussain
  51. Nabeel Fikree
  52. Nurafnie Farisha
  53. Zam Zaaim
  54. Fatin Nabila binti Nor Azman
  55. NURUL ZAHIDAH BINTI AZMI
  56. Nur Azreen Binti Faizul
  57. Fiza A. Saman
  58. Syarifah Nornazrah.
  59. Shazil
  60. Nur Naazira Abu Rahim
  61. Nur Fatini Binti Zulghafar
  62. Fatin (Cik Kumbang)
  63. Maliha binti Mahadi
  64. Amalina Nadri
  65. HALIJAH MUHAMMAD
  66. nurul farhana binti mohamad fazi
  67. Nur Farah Athirah Binti Azizan
  68. fathin nabila mohd nor hashim
  69. Syafiqah Mohd Saleh
  70. nurul hasharah bt othman

 

Fuhhh… genap 70 orang peserta, dan hanya dua orang sahaja peserta lelaki yang sudi menyertai GA ini… walaupun hadiahnye beg wanita, kalau korang peserta lelaki yang menang boleh jugak bagi hadiah kat mak, girlpren atau kawan baik ye dak? Baiklah.. meh aku nak umumkan pemenang yang dipilih secara RANDOM ye…

 

22

Okay siapa pemenang nyee…. yeahhh peserta nombor 22 ! TAHNIAHHHH!!! Sila lapor diri segera ya! Emel kan Nama penuh, Alamat lengkap dan Nombor telefon ke alamat emel aku iaitu sukamenaip@yahoo.com. Haa kalau emel malam ni jugak lagi bagus! Esok boleh terus pos !

 

Dan terima kasih tidak terhingga kepada SOMETIME yang sudi bekerjasama dan menaja beg yang cantikkk untuk giveaway ini. Yeah kegembiraan dikongsi bersama dengan pembaca blog wohooo !!

 

 

logo2

WEB: http://www.sometime.com.my/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/sometime.onlinestore

TWITTER: https://twitter.com/s0metim3

INSTAGRAM: http://instagram.com/s0metime

 

 

~Nisa Kay~

14 comments :

timm_bill said...

he3..xmenang pon xpe..aslkn memeriahkn majlis..he3..

Magic Chic said...

Tahniah untuk pemenang! :D

fatin amalina husna said...

tahniah buat pemenang..=)

Anum Abu Bakar said...

eh3!!tuh no and nama saya lah.. saya menang ker?? tak caya lah.. Alhamdulillah.. Thank you Nisa.. :)

ANa Ahmad said...

npe sye xde nama?huhu

Syafiqah Hashim said...

alaaa..takde rezeki :(

cik kumbang said...

Congrat Anum Abu Bakar :)

Faqihah Husni said...

tahniah tahniah!! :D

Myra Jay said...

Tahniahhh!! :)

nurul said...

congrats!!

Anonymous said...

22.aishh..ckit lg nk 20.its ok,tahniah. :) lpsni brg lelaki la plk nisa.

-Afiq-

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah pada pemenang. :)

Anum Abu Bakar said...

Thanx Nisa.. Alhamdulillah saya tak sangka akan menang GA nie..heheheh

Anonymous said...

ALAHAI cdih nyew :(
lg ckit je no 23 :( xpela, bkn rzeki..thniah pd pemenang :)