Friday, November 23, 2012

Nisa Kay in the media : HIJABISTA Disember 2012

 

Assalamualaikum…

 

Bulan Oktober yang lalu aku bergegas pulang ke Shah Alam dek kerana urusan penting yang tertentu. Dan dah alang-alang aku ada kat Shah Alam, aku dipanggil oleh team Hijabista untuk mengadakan sesi photoshoot di mana aku akan featured dalam isu Disember.

 

Woahhh memang excited la kan bila dapat offer, so aku setuju time tu jugak. Aku hangkut la beg bagasi kecik yang aku pinjam dari kawan aku ke office Karangkraf seksyen 15 Shah Alam tu. Ditemani Nad, PA yang setia mengikut aku ke sana sini. Huhuhu…

 

DSC_2892

Heeee sengih tayang gigi !! Ni gambar dalam studio.. Baru lepas mekap. I iz sooooo in love with the make up. Kalau uolls tengok iolls depan-depan pun iolls rasa mekap tu tak keterlaluan. Errrr kalau tak pakai bulu mata palsu laa. Ehek ehekkss… Berangan nak shoot pakai kasut ni. So pretty pink !

 

 

DSC_2900

“Ok dikkkk.. senyummm…!” Haaa gitulah kot gaya abang photographer Hijabista. Hek hekk.. Errr ye la kot? Aku pun lupa. Yang pasti abang photog memang pandai ambik gambar. Aku rasa aku posing dengan kaki bengkang bengkok nye.. alih-alih kuar majalah aisshh lawo pulok. HAKHAK!!

 

 

DSC_2918

Ehekksss…. selesai aje photoshoot, aku terus keluar nak naik teksi balik ke Seksyen 7. Teksi baru aje sampai, aku nampak mom-to-be yang amat comel baru sampai dengan husband beliau. Errr bukan aku nampak, tapi PA aku yang nampak dia dalam kereta. Hahaha semangat aku suroh pakcik teksi tunggu kejap sebab nak amik gambor dengan DENA BAHRIN !!!

 

 

hijabista disember 2012

Ehemmm ehemmm…. majalah fesyen gadis berhijab yang terhangat di pasaran dah pun mula available di kedai-kedai bermula Isnin lepas… Sisipan extra minggu ni mengenai tips and trik percutian. Haaa kalau nak tahu apa tips and trik yang aku nak kurniakan (cehhh!!!) silalah beli majalah HIJABISTA yang cover depan dia Farah Deeba yang comelss tu.

 

 

cats

Selain aku berkongsi tips percutian ke pantai-pantai dan DENA BAHRIN yang berkongsi mengenai tips percutian ke bumi kanggaru, ada beberapa figura fesyen lain yang turut berkongsi tips-tips berguna bagi kamu kamu dan kamu yang hendak pergi bercuti! Hehehee…

 

Tak rugi pun beli majalah ni.. tebal dan banyakkkk informasi yang best mengenai fesyen dan produk kecantikan masa kini. Informasi mengenai tips kecantikan dan tips kehidupan juga mengisi majalah ni. So currently, majalah HIJABISTA ni memang antara majalah fesyen kegemaran aku. Setiap isu tak pernah miss lagi. Heee…

 

TERIMA KASIH HIJABISTA !!!

~Nisa Kay~

26 comments :

Mohd Lokman Bin Ramli said...

cantik.. ^_^

Emma said...

tahniah

Asyik Izas said...

yeah, congrats..dh beli aritu..cantik..:)

Noura Qifays said...

lawanyaa.....!
msti best kn dpt msok kt dlm magazine...nk jgk jdi mcm awk..tpi kte baru lgi dlm blogging...

Rin Saharina said...

harus beli magazine ni! :D

Anisa Anuar said...

tahniahhh....awesome...=)

@YUNID@TI said...

comelnye die...

u.m.i.e said...

dah beli dah beli .. hehe :)

ayu jue said...

Sudah beli n suda tgok cik nisa yg cute dalam hijabista=)

Cik Bulat said...

COOL ! Cover depan tu siapa? Memula tengok kat Instagram macam Nisa, ke memang Nisa? :O

Cik Nurul Siezuka said...

Cantiknya Nisa... :)

Cytah Lovicry said...

Dahsyat kak nisa ! Mesti tak lama lagi boleh jadi artis. Memang suka dengan HIJABISTA.

Shazwani Ramly said...

comelnya kak nisaaaaa.

Abg Stalker said...

selayaknya :)

FITRAH JAMIL said...

wow menariknye nk beli la mjalah ni

Mysara Ab Rahman said...

congratz nisa!

Wanie Raina said...

comel!!! lucky you! :)

hazanis said...

kena beli ni. hehehe

misz aisya said...

serius! mekap simple tapi cantik.
kasut pon cantekkkk!

Lyaa Suriany said...

cun..

kite sdh sbb trlps shoot ni sbb xcheck email

cart kartika said...

wow, nice dear. =)

cool hijabista !!

http://cartiecacloset.blogspot.com/

Muhammad Za'im said...

Cute..hehe

Muhammad Za'im said...

Nisa lawa!! - peminat awak dri brunei

thebudoks lee said...

nice blog

Selendang cinta said...

Bangga tengok ur achievement..salam perkenalan dari akak..^_-

Atikah Isa said...

Teringin nak jumpa kak Dena..