Monday, November 19, 2012

Jom join giveaway pertama oleh MEUZ ANGELO !

 

Assalamualaikum…

 

Yaaa tanpa berbicara panjang lagi, aku nak umumkan bahawa abang aku, pemilik blog Gulai Tempoyak Ikan Patin telah melancarkan giveaway yang julung-julung kali diadakan..

 

Ehem ehem… ramai yang tanya, Meuz Angelo ni abang betol aku ke? Abang angkat ke? Abang tipu ke? Haaa jangan mengada buat spekulasi. Beliau ni abang betul, abang kandung, sama mak sama ayah okay! Hahaha.. Korang tengok header blog aku, haaaa Meuz Angelo la yang buat.

 

GA

 

Haa bercerita pasal giveaway pertama yang abang aku jalankan ni, adalah bersempena nak meraikan followers blog beliau yang selama ni setia mengunjungi blog beliau walaupun beliau malas ya hampun nak update nye ! Oke jom tengok apa hadiahnye :

Pemenang Pertama Wanita:
The Body Shop Perfume.
(perfume name will be added soon)
Pemenang Kedua Wanita:
Blouse Wanita.

Pemenang Pertama Lelaki:
Snapback Cap.
Pemenang Kedua Lelaki:
T-Shirt Lelaki.

Pemenang Saguhati Pertama:
1: Topup RM10
2: Topup RM10
3: Topup RM10
Pemenang Saguhati Kedua:
4: Topup RM5
5: Topup RM5
6: Topup RM5

 

Dannnnn marilah kita ramai-ramai mengunjungi blog-blog para penaja untuk giveaway pertama blog Gulai Tempoyak Ikan Patin. Klik banner untuk mengunjungi mereka :

banner1

banner2

banner3

banner4

banner5

 

Marilah ramai-ramai joinnnn giveaway abang aku

[ KLIK DI SINI ]

~Nisa Kay~

9 comments :

Syuhada Salleh said...

nak joinlah..

Ain Dzaya said...

bole la suruh nisa pi rembat seketul dua sambun body shop..mihmih

Ain Dzaya said...

bole la suruh nisa pi rembat seketul dua sambun body shop..mihmih

Anonymous said...

orite ada hadiah utk lelaki. :)


-afiq-

Kak Mahh said...

Ramai ke peserta GA ini? Akak penyokong dari sebalik tabir...

Hazwanie said...

salam nisa kay...
blh sy mnx tlg ckt x???
sy org br dlm blog ini..tk th mcm mn nk gne blog ini..sy sk bc blok awk..blh awk ajr sy tak...
tq...
:)

Hazwanie said...

salam nisa kay...
blh saya nak mnx tlg ckt blh tk??
sy ini br wt blog ini...
tk th mcm mn nk gn kn blog ini...
blh awk tlg ajr kn tk??
tq...:)

Hanih Borhan said...

cool ada hadiah utk lelaki,memahami betoi2...yelah kan,kadang2 buat GA tapi semua hadiah scarf,mana tak lemah semangat,hahahaha... :p

Khai Artzfar said...

laaaa abg nisa rupanya... kahkahkah kecik je dunia nih