Monday, November 5, 2012

Good luck adik !

 

Assalamualaikum…

 

Wah wahhh mesti adik-adik yang nak ambik SPM yang akan bermula esok dah berdebar-debar tak boleh tido malam nak pegi dewan exam. Hahaha rilek adik-adik semuaaa… hakak ni pernah mengalaminya sebelum ni. Hohoo…

 

By the way entry aku kali ni bukanlah nak menyenaraikan langkah-langkah persediaan sebelum SPM.. Dah takde masa kot korang nak huru-hara study bagai nak gila malam ni. Malam ni korang patut berehat dan tenangkan minda supaya apa yang korang dah study tu tak lari keluar dari otak okay?

 

P1016779

Ohhh ya, adik aku, Tasya pun akan mengambil SPM tahun niiii.. Hohooo manakala adik aku sorang lagi dah pun habis PMR.. So good luck to you sis ! Jawab dengan sebaiknya okay. Ingat ye, abah selalu kata, result tak bagus tak apa, janji kita tahu, Allah tahu kita dah usaha setakat yang kita mampu. Tapi janganlah saje saje je bagi result tak bagus ye.. Usahalah biar bagus! Okayyy…!

 

Selamat menjalani peperiksaan SPM kepada semua adik-adik tingkatan 5 di luar sana ! Anda sudah berusaha kan? Maka berdoa dan bertawakal lah kepada ALLAH SWT kerana hanya Dia yang berkuasa meletakkan di tempat yang selayaknya anda. Meminta dan memohon hanya kepadaNYA. In sha Allah..

 

 

~Goodluck~


9 comments:

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay