Tuesday, October 23, 2012

Pretty pretty pop pop !

 

Assalamualaikum…

 

Ehemm ehemm.. sejak seminggu dua ni.. dapat ku rasakan tapak tangan kanan amat lah gatal. Bukan gatal kena jangkitan kuman ke apa, tapi bak kata orang tua-tua, gatal tapak tangan kanan ni petanda nak dapat rezeki.. Ewahhh!!

 

Mungkinkah kerana duit PTPTN dah nak masuk tak lama lagi? Ewahhhh! Hahahaha… Ohh ye, sebut pasal duit ni kan.. aku bukanlah berduit sepanjang masa… tapi aku ni tengah takde duit pun nafsu shopping membara-bara ! Hahaha tak sedar diri betollah lah.. Dan pada yang suka online shopping ni bolehlah usha satu online shop best niii…

 

banner 1

BLOG
http://pr3ttypop.blogspot.com/

FB FANPAGE :
https://www.facebook.com/pages/saya-punya-shawl-/242673453693

 

 

Ahha…. kebetulan pulak online shop ni kepunyaan kakak kepada kawan yang aku kenali dari sekolah menengah lagi… Online shop beliau ni mengetengahkan baju-baju yang fesyen nye berlainan dari online shop lain. Ada juga item-item yang cantik-cantik dan unik!

 

IMG_1434-horz

Ini pulak antara koleksi terbaru dari Pretty Pop ni.. Padanan colour block yang menyerlah pasti menambat hati penggemar fesyen sekalian.. Cewahhh! Ayat dah mengalahkan majalah ni haaa…

 

T2zxWOXjRXXXXXXXXX_!!96216586

PEPLUM!! Memang tengah hot hangat panas di pasaran kan sekarang ni kan? Cantik sangat dipakai dengan skinny atau padankan dengan maxi skirt untuk jadikan dia ala-ala peplum kurung gittewww…

 

T2Yu9DXXVbXXXXXXXX_!!96216586

 

Woahhh banyak pilihan warna lah peplum yang dijual kat Pretty Pop niii!! Herherr ape lagiii.. rembat la cepattt.. Boleh gayakan ke majlis-majlis dan pelbagai acara. Sesuai sangat dan meletopss gituuu…. Apa lagi? Terjah laa Pretty Pop  yuhuuu!!

 

 

BLOG
http://pr3ttypop.blogspot.com/

FB FANPAGE :
https://www.facebook.com/pages/saya-punya-shawl-/242673453693

 

 

 

~HAPPY SHOPPING~